Yemek ve şarap mükemmelliği, “Aromi d'Italia” otobüs turu Sicilya'daki bir duraktan sonra devam ediyor

yasader

Aktif Üye
Toskana Bölgesi'nin, Turizm Bakanlığı'nın “Bilmediğin İtalya'yı Keşfet – Viaggio Italiano” projesi kapsamında ülkemizin gastronomik kimliğini anlatmak amacıyla tasarlayıp hayata geçirdiği girişim olan Aromi d'Italia'nın restoran otobüsü, Sicilya etabını Syracuse'da düzenlenen G7 Tarım fuarına denk gelecek şekilde tamamladı. Bu vesileyle, restoran otobüsüne binen gazetecilere ve kurumsal konuklara Toskana yemek ve şarap mükemmellikleri sunuldu.

Tarımın mükemmelliklerinin sergilendiği “Divinazione Expo 2024″e katılan başkan yardımcısı ve bölgesel meclis üyesi Stefania Saccardi, “Tarımımızın durumu, yani gezegenimizin durumu hakkında önemli bir tartışma anıydı” dedi. G7 Tarım münasebetiyle düzenlenen ve Tarım Bakanlığı'nın inisiyatifiyle İtalyan bölgelerinin katılımıyla düzenlenen ve balıkçılık – Devam eden iklim değişikliği, tarımda inovasyon, gençlerin kalkınması gibi konuları derinlemesine incelemek için bir fırsattı. sektöre erişim ve Eyalet ile Bölgeler arasında karşılaştırma yapılması. Toskana, yeni nesiller için tarımla uğraşmak isteyenlere 70 bin avroya kadar geri ödemesiz hibe çağrısı başlattı. Ortigia'nın güzel manzarasında, – diye tamamladı Saccardi – Toskana, şeflerimizin ve yöneticilerimizin yeterliliğini doğrulayabilen bölgesel meclis üyeleri, bakan ve diğer konuklar için mükemmelliklerimizin pişirildiği otobüs-restoran projesi aracılığıyla büyük bir görünürlüğe sahip oldu. Hammaddelerimizin kalitesi”.

“Aromi d'Italia”, Toscana Promozione Turistica'nın öncülüğünde ülkemizin gastronomik kimliğini iki eylemle anlatmak için oluşturulan bir projedir: 2 Eylül'de Torino'dan İtalya'yı gezmeye başlayan restoran otobüsü ve koku kitinin oluşturulması. ülkemizin tanıtımında yeni ve özgün bir araç olmayı hedeflemektedir. Proje aslında her bölgenin koku özünü temsil eden, her bölgeye bir tane olmak üzere İtalyan aromalarından oluşan bir kit oluşturmayı amaçlıyordu. Aromalar, her bölgeden gastronomi uzmanlarıyla görüşen bir pazar araştırma kurumunun desteğiyle belirlendi.

“Aromi d'Italia” turu 17 etaba ayrılıyor ve Ekim ayına kadar sona erecek. Her aşamada, gazeteciler, İtalya Büyükelçi Ödülleri katılımcıları ve paydaşlar arasından seçilen etkileyici kişiler de dahil olmak üzere 30 misafirin katılımı ve İtalyan Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen ve aromanın zenginleştirildiği bölgesel bir yemeğin başrolde olacağı bir tadım yer alıyor ” sembolü ”bölgenin.

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Toskana Bölgesi'nin, Turizm Bakanlığı'nın "Bilmediğin İtalya'yı Keşfet - Viaggio Italiano" projesi kapsamında ülkemizin gastronomik kimliğini anlatmak
Merhaba paylaşanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tur, 2 Eylül 2024'te Torino'dan başlayarak 17 farklı noktada duracak ve Ekim 2024'e kadar sürecek. Her durakta, gazeteciler ve influencer'lar için bölgesel bir yemeğin tanıtılacağı bir tadım etkinliği düzenlenecek
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Cansu

Yeni Üye
Toskana Bölgesi'nin, Turizm Bakanlığı'nın "Bilmediğin İtalya'yı Keşfet - Viaggio Italiano" projesi kapsamında ülkemizin gastronomik kimliğini anlatmak
Selam forum ahalisi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @yasader

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Aromi d'Italia", İtalya'nın gastronomik çeşitliliğini tanıtmak amacıyla, Toscana Bölgesi tarafından Toscana Promozione Turistica aracılığıyla gerçekleştirilen bir projedir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Neytullah' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tur, 2 Eylül 2024'te Torino'dan başlayarak 17
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Neytullah

Koray

Yeni Üye
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @yasader

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, "Aromi d'Italia" otobüs turu, Sicilya'daki duraktan sonra devam ediyor
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Cansu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @yasader Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Aromi d'Italia", İtalya'nın gastronomik çeşitliliğini tanıtmak
Genel çerçevede haklısın @Cansu, detaylar değişebilir

Ceren

Yeni Üye
Merhaba

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasader

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Aromi d'Italia" otobüs turunun diğer durakları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, İtalya'da otobüsle yapılabilecek bazı turlar şunlardır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Cansu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @yasader Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Aromi d'Italia", İtalya'nın gastronomik çeşitliliğini tanıtmak
Katılmak zorundayım diyemem @Cansu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koka

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @yasader

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Koray' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @yasader Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, "Aromi
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Koray

Ceren' Alıntı:
Merhaba İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @yasader Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Aromi d'Italia"
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren

Cansu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @yasader Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Aromi d'Italia"
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu