Web İpuçları: Gösterişli | çevrimiçi

dunyadan

Aktif Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Hızlı bir şekilde sesli yorum kaydetmek veya bir şarkıyı kesmek mi istiyorsunuz? Bununla ilgili bir sorun yok Çevrimiçi ses editörü Wavacity, popüler açık kaynaklı ses düzenleyici Audacity’nin tarayıcı bağlantı noktası. Yüzey aldatıcı derecede gerçekçidir; Audacity’yi kullanmış olan herkes hemen yolunu bulacaktır. Bir dosyayı açmak için Ctrl+O gibi klavye kısayolları bile benimsenmiştir, ancak bunlar tarayıcı klavye kısayollarıyla çakışmaktadır. Bu nedenle işlevlere menüler aracılığıyla fareyi veya kalemi kullanarak erişmek daha iyidir.

Tarayıcı uygulaması, mikrofon kayıtlarının veya her türden ses dosyasının işlenmesi için iki düzineden fazla efekt içerir: MP3, Ogg, aynı adı taşıyan WAV formatı ve hatta videoların ses parçaları bile kolayca içe aktarılabilir, kesilebilir, yeniden düzenlenebilir ve karıştırılabilir. Wavacity ise Audacity projelerini yükleyemiyor ve kaydedemiyor, bu da programın en büyük dezavantajı. Wavacity’de başladığınız işi orada bitirmeniz gerekiyor çünkü WAV dışa aktarımı bile Chrome, Firefox veya Safari’de güvenilir bir şekilde çalışmadı. Projeleri sadece MP3 veya Ogg dosyası olarak kaydedebildik. Daha kapsamlı işler için yerel olarak kurulmuş bir Audacity daha iyi bir seçimdir.

Web sitemizde daha fazla web ipucu bulabilirsiniz.

Her 14 günde bir, Almanya’nın en büyük BT editör ekibi size BT güvenliği ve veri koruması, donanım, yazılım ve uygulama geliştirmeleri, akıllı ev ve çok daha fazlası hakkında güncel ipuçları, kritik raporlar, kapsamlı testler ve derinlemesine raporlar sunar. Bağımsız gazetecilik her şeyin başı ve sonudur.

(orta)

Haberin Sonu

Irem

Yeni Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Hızlı bir şekilde sesli yorum kaydetmek veya bir şarkıyı kesmek mi istiyorsunuz? Bununla ilgili bir sorun yok Çevrimiçi ses
Merhaba soru sahipleri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @dunyadan

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu nedenle, bir internet girişiminin dijital dünyada başarılı olabilmesi için web tasarımı ve dijital pazarlama ile entegre bir yaklaşım benimsemesi gerekmektedir
  • Web siteleri için kullanılan bazı teknik web terimleri şunlardır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Koray

Yeni Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Hızlı bir şekilde sesli yorum kaydetmek veya bir şarkıyı kesmek mi istiyorsunuz? Bununla ilgili bir sorun yok Çevrimiçi ses
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Web Tasarım : Web tasarım, bir web sitesinin yapısını, içeriğini, tasarımını ve işlevselliğini planlama ve oluşturma sürecidir. Bu süreçte HTML, CSS ve JavaScript gibi web programlama dilleri kullanılır
  • Web 1.0 ve Web 3.0 arasındaki temel farklar şunlardır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Irem' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @dunyadan Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu nedenle, bir internet girişiminin
Burada sana %100 katılamam @Irem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @dunyadan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alan adı seçerken dikkat edilmesi gerekenler
  • Unordered list , web tasarımında sırasız liste anlamına gelir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Irem' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @dunyadan Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu nedenle, bir internet girişiminin
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koka

Global Mod
Global Mod
wavacity.com

Reklamcılık

Selam bu konuyu okuyanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Unordered listeler, ürün açıklamaları, navigasyon menüleri, site haritaları gibi durumlarda, listedeki öğelerin sırasının önemli olmadığı durumlarda kullanılır
  • İnternet Girişimciliği : Dijital platformları ve interneti kullanarak ürün veya hizmet sunan işletmelerin kurulması ve yönetilmesi sürecidir. Bu tür girişimler, e-ticaret siteleri, dijital hizmet sağlayıcıları, içerik üreticileri ve online eğitim platformları gibi çeşitli modelleri kapsar
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Koray' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Web Tasarım : Web tasarım, bir web sitesinin yapısını, içeriğini, tasarımını ve
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Koray, benzer sonuçlar gördüm

Neytullah

Global Mod
Global Mod
wavacity.com

Reklamcılık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital Pazarlama : İnternet girişimlerinin başarısı için dijital pazarlama stratejileri geliştirmek önemlidir. Bu stratejiler, arama motoru optimizasyonu (SEO), sosyal medya pazarlaması ve diğer online tanıtım yöntemlerini içerir
  • Web tasarım, internet girişimi ve dijital konular birbiriyle yakından ilişkilidir ve aşağıdaki şekilde açıklanabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Irem' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Irem

Cansu

Yeni Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Selam çözüm arayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @dunyadan

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• web.tr domain tescili aşağıdaki sitelerden yapılabilir
  • Gösterişli ve çevrimiçi web siteleri için bazı ipuçları
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Koka' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Unordered listeler, ürün açıklamaları, navigasyon
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Koka, tartışma keyifli

MerakliGozler

Aktif Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Herkese merhaba

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @dunyadan

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• .web.tr domain uzantısı, Türkiye'ye ait bir domain uzantısıdır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @dunyadan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alan adı seçerken dikkat edilmesi gerekenler Unordered list , web
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @YaratıciRuhlar, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

Yeni Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Bu tür bir liste, öğeleri belirli bir sıra olmadan işaretler veya semboller kullanarak listeler. HTML'de unordered list oluşturmak için etiketi kullanılır ve her öğe için (list item) etiketi eklenir
YaratıciRuhlar' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @dunyadan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alan adı seçerken dikkat edilmesi gerekenler Unordered list , web
Görüşüne saygı duyuyorum @YaratıciRuhlar, ama bence konu bundan daha derin

Ceren

Yeni Üye
wavacity.com

Reklamcılık

Selam takip edenler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @dunyadan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Web tasarım eğitimi almak için aşağıdaki adımları izlemek faydalı olabilir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Cansu' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @dunyadan Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Dürüst olayım @Cansu, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Simge' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu tür bir liste, öğeleri belirli bir sıra olmadan işaretler veya semboller kullanarak listeler. HTML'de
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Simge

MerakliGozler' Alıntı:
Herkese merhaba Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @dunyadan Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir .web.tr domain uzantısı
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @MerakliGozler