Web İpuçları: Gerçekleştirilen Fizik | Haberler Online

dunyadan

Aktif Üye
Fizik gibi diğer doğa bilimleri de şakacı bir şekilde aktarılabilir. Ekibi Evde Bilim Danimarka, Aarhus Üniversitesi'nde Profesör Jacob Sheron'a. İngilizce -dil web sitelerinde, büyük bir uluslararası doğa ve veri bilimcisi ekibi, oyun geliştiricileri ve tasarımcıları ve grafik sanatçılar, tarayıcı için fiziksel ilişkileri gösteren çeşitli oyunlar sunmaktadır.

İçinde Potansiyel penguen Örneğin, dokuz farklı görev kullanarak potansiyel (konum) enerji (m · g · h) ve kinetik enerjinin (1/2 m · v2) ve enerji tasarrufu seti. Bunu yapmak için, küresel bir penguen bir buz pateni pistinin üzerine kaydırın. Doğru yerde doğru hızı elde etmek zorundadır. Kuşun temposu, belirli bir noktada treni gerekli seviyeye kaldırmak veya pengueni sürüklemekten etkilenir. Küçük vektör okları ve m · g · h ve 1/2 m · v değişken yazı tipi boyutları2 Enerji durumlarını düzgün bir şekilde hedeflemeye yardımcı olur. Bahar hayvanı kenara kayarsa, orcafutter olur.

“Quantum Moves 2” gibi diğer oyunlarla Sherson & Co. bilgiyi iletmekten daha fazlasını yapmak istiyor. Orada veri kazanmak için oyun derslerini de değerlendirirsiniz. Örneğin kuantum bilgisayarların geliştirilmesine akarlar veya cevaplar sağlarlar, bu yüzden insan öğrenmesinin kuantum algoritmalarından daha üstün olduğu ve nasıl olduğu.

Web sitemizde daha fazla web ipucu bulabilirsiniz.

Her 14 günde bir, Almanya'nın en büyük BT editoryal ekibi size mevcut ipuçları, eleştirel raporlar, ayrıntılı testler ve BT güvenlik ve veri koruması, donanım, yazılım ve uygulama gelişmeleri, akıllı ev ve çok daha fazlası hakkında derin raporlar sunar. Bağımsız gazetecilik A ve O'dur.

(Pzt)