Toskana, Rimini'deki TTG'de: aile turizmi, sanatsal zanaat ve UNESCO mirası

yasader

Aktif Üye
Aile turizmi ön planda. Ama aynı zamanda sanatsal işçilik ve UNESCO mirası da. Rimini'de düzenlenen 61. TTG fuarında (9 – 11 Ekim tarihleri arasında) Toskana, bölgesel ajans Toscana Promozione Turistica'nın küratörlüğünü yaptığı standıyla, teklifini geliştirmek için her şeyden önce buna odaklanıyor.

Ana olay aile turizmiyle ilgilidir. Bugün, 9 Ekim'de, 'Aileler için Toskana' başlıklı panelde, ekonomi ve turizmden sorumlu meclis üyesi Leonardo Marras, TPT direktörü Francesco Tapinassi ve proje işbirlikçisi Flavia Fagotto, aile turizmi için değerler Şartını sundu. iki yılı aşkın süredir bölgedeki çalışma gruplarını harekete geçiren ve operatörleri dahil eden ajans tarafından seçilen ana tema. Şart, Toskana misafirperverliğinin geleneksel kültürünü yansıtan ve konaklama tekliflerini artırmayı ve iyileştirmeyi amaçlayan yedi referans değeri belirliyor.

Meclis üyesi Marras, “Toskana, TTG'ye tüm çeşitli turistik teklifleriyle katılıyor” yorumunu yaptı. Bir yıllık çalışmanın ve gelecek sezonun gelişim çizgilerinin acentelerimiz aracılığıyla sunulması çok önemli bir etkinlik. Böylece İtalyan ve yabancı operatörler, seyahat etmek için Toskana'yı seçmek isteyenlerin isteklerini gerçekleştirme konusundaki tüm kararlılığımızı ilk elden görebilirler. Sürdürülebilirlik, aile turizmi, yiyecek ve şarap ile zanaatkar turizmi önümüzdeki aylardaki çalışmaların odaklanacağı odak noktalarıdır”.

Tapinassi şöyle konuştu: “Bu yıl Toskana, bölgesel tanıtım politikasının üç stratejik varlığını geliştirmeyi amaçlayan TTG'ye katılıyor: aile turizmi, sanatsal zanaata yönelik turizm ve UNESCO mirası. İlk ikisinde, ürünlerin yaratılması ve şirketlerin katılımı için birçok yol yaratıldı, üçüncüsü ise yeni editoryal ortaklıklar aracılığıyla Toskana'daki UNESCO alanlarının çeşitliliğinin ve benzersizliğinin öyküsünü anlatmaya karar verdik”.

İşte TPT standında düzenlenen ana etkinliklerden bazıları.

İlk günün sabahında, meclis üyesi Marras ve direktör Tapinassi, bölgede memnuniyetle karşılanan 16 UNESCO alanını tanıtan bir kitap olan 'Bir dünya mirası alanı olarak Toskana' kılavuzunu resimlediler. Ardından, Vetrina Toscana ile Ulusal Şarap Şehirleri Birliği arasında imzalanan anlaşmanın ardından, sanatsal zanaat üzerine meclis üyesi Marras ve yönetmen Tapinassi'nin yanı sıra Floransa başkanı Lorenzo Becattini'nin de yer aldığı bir toplantı düzenlendi. Fiera, Luca CNA Toscana Başkanı Tonini, CNA Toscana Centro Başkanı Elisabetta Norfini, Lisio İpek Sanatı Vakfı Direktörü Elena Baistrocchi ve CNA Turizm ve Ticaret Koordinatörü Paola Lorenzini. Toscana Artigiana'da, yeni turistik ürünü operatörlerle birlikte tasarlamak ve teklifin temel noktalarını belirlemek için TPT tarafından koordine edilen özel bir çalışma grubu etkinleştirildi. Sonuç olarak, zanaatkâr turizminin değerleri Şartı ortaya çıkarken, Toskana zanaatkar Atlası da yapım aşamasındadır.

Sabahın geç saatlerinde, Fondazione Sistema Toscana Francesco Palumbo'nun yöneticisi ve Visittuscany Costanza Giovannini'nin başkanı olan meclis üyesi Marras, 'Visittuscany, dijital altyapı ve erişilebilirlik içerikleri' konusunu tartıştı. Öğleden sonra Rimini'de bulunan 19 bölgesel turistik bölgenin tanıtımı yapıldı ve kadın turizmi üzerine 'Tercih Toskana!' başlıklı bir toplantı yapıldı.

Yarın, 10 Ekim Perşembe, 10' Tuscan Roots'ta. Italea', Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı (Maeci) tarafından desteklenen ve kök turizmine adanmış bir projedir. Bölgesel turistik alanların tanıtımları 11.00-13.00 ve 14.30-16.30 saatleri arasında devam ediyor.

Son gün, 11 Ekim, saat 11:00'de, Confesercenti Toscana ve TPT'nin Vetrina Toscana ve Confesercenti tarafından Toskana tarihini, sanatını ve kültürünü mutfak, yiyecek ve şarap gelenekleri aracılığıyla keşfetmek için oluşturduğu projeleriyle 'Seyahat ve Girogustando Notları'. Ve 12 'Toskana Takımadaları…mavinin elli tonu!' deniz koruma alanlarına, rolüne ve eylem beklentilerine odaklanarak.

Rimini'de bulunan turistik bölgeler şunlardır: Arezzo, Terre di Siena, Valdelsa Valdicecina, Pistoia ve Pistoiese dağları, Valdichiana Aretina, Chianti, Garfagnana Valle del Serchio, Lunigiana, Etrüsk Sahili, Amiata, Maremma Toskana Kuzey Bölgesi, Pratese Bölgesi, Mugello , Valdinievole, Floransa ve Floransa bölgesi, Valdichiana Senese, Valtiberina, Maremma Toskana Güney Bölgesi ve Piana di Lucca.

MerakliGozler

Aktif Üye
Aile turizmi ön planda. Ama aynı zamanda sanatsal işçilik ve UNESCO mirası da. Rimini'de düzenlenen 61. TTG fuarında (9 - 11 Ekim tarihleri arasında)
Merhaba teknoloji severler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toskana'nın aile turizmi için belirlediği değerler, konaklama tekliflerini artırmayı ve iyileştirmeyi amaçlayan yedi referans değeri içerir. Bu değerler şunlardır
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Simge

Yeni Üye
Aile turizmi ön planda. Ama aynı zamanda sanatsal işçilik ve UNESCO mirası da. Rimini'de düzenlenen 61. TTG fuarında (9 - 11 Ekim tarihleri arasında)
Selam sevgili forum

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @yasader

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aile turizmi : Toskana, 2023'te Rimini'de düzenlenen 61. TTG fuarına aile turizmini geliştirmek amacıyla katılmıştır. Bu amaçla, TPT (Toscana Promozione Turistica) bölgesel ajansı, aile turizmi için değerler şartı sunmuştur. Bu şart, Toskana misafirperverliğinin geleneksel kültürünü yansıtan ve konaklama tekliflerini artırmayı ve iyileştirmeyi amaçlayan yedi referans değeri belirlemiştir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

MerakliGozler' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'nın aile turizmi için belirlediği
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @MerakliGozler

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @yasader

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toskana, Rimini'deki TTG'de aile turizmi, sanatsal zanaat ve UNESCO mirası ile ilgili şu bilgiler verilebilir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Simge' Alıntı:
Selam sevgili forum Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @yasader Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aile turizmi : Toskana, 2023'te Rimini'de
Genel çerçevede haklısın @Simge, detaylar değişebilir

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selam oyun tutkunları

@yasader gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• UNESCO mirası : Toskana, fuarda UNESCO alanlarını tanıtmak için de bir kılavuz kitap sunmuştur. Ayrıca, Toskana'daki UNESCO alanlarının çeşitliliğini ve benzersizliğini anlatmak için yeni editoryal ortaklıklar kurulmuştur
Neytullah' Alıntı:
Merhaba Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @yasader Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana, Rimini'deki TTG'de aile turizmi, sanatsal zanaat ve
Bu bakış açını anlıyorum @Neytullah, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ceren

Yeni Üye
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasader

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu değerler, Toskana misafirperverliğinin geleneksel kültürünü yansıtmayı hedefler
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

MerakliGozler' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'nın aile turizmi için belirlediği
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @MerakliGozler, genel gidişat bu yönde gibi

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasader

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sanatsal zanaat : Toskana, fuarda sanatsal zanaata yönelik turizmi geliştirmek için de çalışmalar yapmıştır. Bu kapsamda, Vetrina Toscana ile Ulusal Şarap Şehirleri Birliği arasında bir anlaşma imzalanmış ve TPT tarafından zanaatkâr turizminin değerlerini belirlemek için özel bir çalışma grubu oluşturulmuştur
Neytullah' Alıntı:
Merhaba Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @yasader Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana, Rimini'deki TTG'de aile turizmi, sanatsal zanaat ve
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Neytullah

Cansu

Yeni Üye
Selam yenilik severler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Simge' Alıntı:
Selam sevgili forum Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @yasader Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aile turizmi : Toskana, 2023'te Rimini'de
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Simge

Koray

Yeni Üye
Selam katılımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @yasader

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @yasader gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir UNESCO mirası : Toskana, fuarda UNESCO
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @YaratıciRuhlar, yine de takip etmek lazım

Irem

Yeni Üye
Selam üretken insanlara

@yasader anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Koka' Alıntı:
Selam takip edenler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasader Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koka

Koray' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @yasader Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Koray, belki daha sade anlatılabilirdi

Cansu' Alıntı:
Selam yenilik severler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Tamamen yanlış demem ama
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında