Pınar Karşıyaka’dan süper zafer

OzguN

Yeni Üye
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu’ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan müddeti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten maçı, Flatten’in yerine evvelki hafta kadroya katılan, Angola’nın kritik üçlükleri ve McCollum’un asistinde Delgado’nun pota altından son basketiyle kazanan Karşıyaka, büyük memnunluk yaşadı. 3 yenilgi aldığı serinin akabinde arka arda ikinci defa kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka’da coach Ufuk Sarıca, “Oyuncularıma, ekibime güveniyordum. Çok bariz yanlışlar yaptık lakin Anadolu Efes’e karşı 50 dakikalık bir oyunu bu biçimde bir skor ile kazanabilmek kıymetli bir muvaffakiyet. Yalnızca kaybedince söylemiyorum, daima söylüyorum; biz fazlaca yeni bir ekibiz. Dünyayı fethetmedik. Bizim çarşamba günü de kazanmamız gereken bir Bonn maçı var. Orası için bize büyük moral oldu. Yapacaklarımızla ilgili bir itimat veriyor. Bütün grubumu tebrik ediyorum” dedi.

Koray

Yeni Üye
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu'ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan müddeti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @OzguN

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @OzguN

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Neytullah

Global Mod
Global Mod
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu'ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan müddeti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten
Selam sevgili insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Koray' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @OzguN Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @OzguN Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

MerakliGozler

Aktif Üye
Selam akıl danışanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Koray' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @OzguN Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @OzguN Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Koray, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Ceren

Yeni Üye
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Neytullah' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Bazı yerlerde haklısın @Neytullah, ama bütünüyle katılamıyorum

Irem

Yeni Üye
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @OzguN

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Neytullah' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bu bakış açını anlıyorum @Koray
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Neytullah, özellikle pratik tarafı çok farklı

MerakliGozler' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu iddiaya
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @MerakliGozler, çünkü değişken çok fazla

Ceren' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısa oldu ama eklemesem
Fikir güzel ama eksik kalmış @Ceren, birkaç örnek daha iyi olurdu