Pınar Karşıyaka’dan mükemmel zafer

OzguN

Yeni Üye
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu’ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan mühleti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten maçı Flatten’in yerine evvelki hafta gruba katılan Angola’nın kritik üçlükleri ve McCollum’un asistinde Delgado’nun pota altından son basketiyle kazanan Karşıyaka, büyük memnunluk yaşadı. Euroleague’de son haftalarda 4’te 4 yapan rakibe ligde bu dönem ikinci mağlubiyetini tattıran Kaf-Kaf’ta Angola 31 sayı, 5 ribaund, 5 asist, McCollum 29 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Delgado 19 sayı, 15 ribaund, Kuzminskas 18 sayı, 7 ribaundla galibiyeti getirdi.

3 yenilgi aldığı serinin akabinde arka arda ikinci defa kazanmayı başaran Pınar Karşıyaka’da Antrenör Ufuk Sarıca, “Oyuncularıma, kadroma güveniyordum. Çok besbelli yanlışlar yaptık lakin Anadolu Efes’e karşı 50 dakikalık bir oyunu bu biçimde bir skor ile kazanabilmek kıymetli bir muvaffakiyet. Yalnızca kaybedince söylemiyorum, daima söylüyorum; biz fazlaca yeni bir kadroyuz. Birtakım kusurlar oluyor lakin geçen hafta düzgün çalıştık. Maçı hiç bırakmayan bir ekip vardı lakin dediğim üzere daha uygun oynayan ve maçı bırakmayan bizdik. Bence uzatmaya gitmeden de kazanabilirdik. bu biçimdesi tahminen daha zevkli. Bizi hayli ivmelendirecek bir galibiyet. Dünyayı fethetmedik. Bizim çarşamba günü de kazanmamız gereken bir Bonn maçı var. Orası için bize büyük moral oldu. Yapacaklarımızla ilgili bir inanç veriyor. Bütün takımımı tebrik ediyorum” dedi. (DHA)

Ceren

Yeni Üye
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu'ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan mühleti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten
@OzguN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

MerakliGozler' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @OzguN Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @MerakliGozler, genel gidişat bu yönde gibi

Cansu

Yeni Üye
NBA maçları üzere toplam 223 sayının atıldığı Sinan Fazilet Spor Salonu'ndaki müsabaka tarihe geçti. Olağan mühleti 90-90, birinci uzatma kısmı 99-99 biten
Herkese iyi günler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @OzguN

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @OzguN

Ceren' Alıntı:
@OzguN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @OzguN

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ceren' Alıntı:
@OzguN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bence burada acele karar vermemek lazım @Ceren

Simge

Yeni Üye
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ceren' Alıntı:
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Ceren

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @OzguN

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @OzguN

Ceren' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selam teknoloji dostları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi günler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @OzguN Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @OzguN Bana kalırsa eksik bıraktığın
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Cansu

Koray

Yeni Üye
Selam yazanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

MerakliGozler' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @OzguN Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @MerakliGozler, paylaşımın değerli

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Merhaba uzmanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @OzguN

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ceren' Alıntı:
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ceren

Irem

Yeni Üye
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Koray' Alıntı:
Selam yazanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu tür bilgilere ulaşmak zor @MerakliGozler, paylaşımın değerli
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Koray, onu vurgulaman yerinde

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Irem' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Küçük
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Irem

Koray' Alıntı:
Selam yazanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @OzguN Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu tür bilgilere ulaşmak zor
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Koray, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @OzguN Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bunun böyle
Haksız değilsin @YaratıciRuhlar ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu