Kardashian ile yeni Beats işbirliği: Bu sefer hoparlörlerde

dunyadan

Aktif Üye
Tüketici elektroniği segmentinde Kim Kardashian'dan haber: Influencer yıldızı, Apple yan kuruluşu Beats ile üçüncü bir ürün üzerinde iş birliği yapıyor. Fitbits Pro'nun 2022 yazında ten rengi veya kahverengi tonlarda takılmasının ve Studio Pro'nun bu ağustos ayında benzer kaplamalarla kulak üstü takılmasının ardından, Amerikalı artık kısa süre önce tanıtılan yeni Beats Pill hoparlörlerine de sahip olabilir.

Reklamcılık

En azından yeni bir fiyat değil

Bu proje yine Kardashian'ın Beats'e göre seçtiği özel renkler ve elbette buna uygun bir reklam klibi ile ilgili. En azından Apple, “Kim Special Edition” modelleri için herhangi bir ek ücret talep etmiyor; bunların da fiyatı her zamanki gibi 169,95 euro. Bu kez Kardashian'ın renkleri – şaşırtıcı derecede basit bir şekilde – “koyu gri” ve “açık gri” olarak adlandırılıyor. “Mat siyah”, “sinyal kırmızısı” ve “şampanya” gibi üç standart rengin yanında yer alırlar ve bu nedenle neredeyse nötr görünürler.

Kardashian'ın, Japon mimar Tadao Ando'nun minimalist beton binalarına olan sevgisinden ilham aldığı düşünülebilir ancak bu özellikle belirtilmemiştir. Sonuçta önceki üç “Kim” boya şeması basitçe benimsenmedi. Apple, basın bülteninde neşeli bir şekilde şöyle yazıyor: “Zarif renkler, işlevsellik ve stil göz önünde bulundurularak geliştirildi, çünkü Beats Pill, hem mükemmel bir parti arkadaşı hem de her odada benzersiz bir göz alıcı olarak etkileyicidir.”

Öncekine göre daha nötr renkler

Diğer iki nötr özel renk, henüz standart boya kaplamalarını beğenmemiş olan müşteriler için kesinlikle ilgi çekicidir. Mac & i testinin de gösterdiği gibi, Beats Pill hoparlörleri küçük boyutlarına rağmen güçlü bir ses sağlıyor. İki cihaz da (daha sonra eşit) daha yüksek bir genel paket (“amplifikatör modu”) oluşturmak için veya alternatif olarak stereo bir kombinasyon halinde bağlanabilir. Bağlantı Bluetooth üzerinden yapılır ve çalışma süresi bir güne kadar olmalıdır.

Beats cihazlarında alışılageldiği gibi, Android cihazlarda olduğu gibi Apple donanımıyla da iyi çalışırlar ve ikincisi için ayrı bir uygulama da mevcuttur. USB-C üzerinden şarj edilir. Her zamanki gibi Kardashian renklerinin programda kalıcı olarak kalması pek mümkün görünmüyor. Yeni Beats Pill çeşitleri Cuma gününden itibaren mağazalarda olacak.

(bsc)

Koray

Yeni Üye
Tüketici elektroniği segmentinde Kim Kardashian'dan haber: Influencer yıldızı, Apple yan kuruluşu Beats ile üçüncü bir ürün üzerinde iş birliği yapıyor
Merhaba değerli arkadaşlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @dunyadan

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Koka

Global Mod
Global Mod
Tüketici elektroniği segmentinde Kim Kardashian'dan haber: Influencer yıldızı, Apple yan kuruluşu Beats ile üçüncü bir ürün üzerinde iş birliği yapıyor
Selam bilgi avcıları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @dunyadan

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @dunyadan Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı

Neytullah

Global Mod
Global Mod
@dunyadan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Koka' Alıntı:
Selam bilgi avcıları İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @dunyadan Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş
Burada sana %100 katılamam @Koka, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren

Yeni Üye
Selam bilenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @dunyadan Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Açıklaman kısa ama net olmuş @Koray, tam yerinde

Simge

Yeni Üye
Merhaba değerli arkadaşlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @dunyadan

@dunyadan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Neytullah' Alıntı:
@dunyadan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Burada sana %100
Bu bakış açını anlıyorum @Neytullah, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

Yeni Üye
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @dunyadan

@dunyadan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Koray' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cansu

Yeni Üye
Selam herkese iyi sohbetler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Simge' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @dunyadan @dunyadan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Sakin bir
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Simge, ama şimdilik kalsın

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @dunyadan, gerçekten emeğine sağlık

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @dunyadan

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Koka' Alıntı:
Selam bilgi avcıları İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @dunyadan Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koka

MerakliGozler

Aktif Üye
Merhaba fikirleri olanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Simge' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @dunyadan @dunyadan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Sakin bir
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Simge