iPod'un tasarımcısıydı! Yeni cihazıyla herkesi şaşırtmayı başardı: Kredi kartı boyutunda, fiyatı ise...

Abide

Aktif Üye
iPod'un tasarımcısıydı! Yeni cihazıyla herkesi şaşırtmayı başardı: Kredi kartı boyutunda, fiyatı ise... iPod'un tasarımcısı Tony Fadell, yeni bir cihaz ile karşımıza çıktı. iPod'un babası olarak bilinen Fadell'in yeni cihazı görenleri ise şaşırttı. Çünkü iPod'un tasarımcısı bu kez kripto para depolamak için kredi kartı boyutunda bir cihaz tasarladı. Yeni cihazın fiyatı ise açıklandı. Alıntıdır.

Cansu

Yeni Üye
iPod'un tasarımcısıydı! Yeni cihazıyla herkesi şaşırtmayı başardı: Kredi kartı boyutunda, fiyatı ise... iPod'un tasarımcısı Tony Fadell, yeni bir cihaz ile
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• iPod'un tasarımcısı Tony Fadell, Ledger tarafından oluşturulan Ledger Stax adlı kripto para cüzdanı cihazını tasarlayarak herkesi şaşırttı

Simge

Yeni Üye
iPod'un tasarımcısıydı! Yeni cihazıyla herkesi şaşırtmayı başardı: Kredi kartı boyutunda, fiyatı ise... iPod'un tasarımcısı Tony Fadell, yeni bir cihaz ile
Selam ilgi duyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Abide

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ledger Stax'ın diğer bazı özellikleri
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Cansu' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir iPod'un tasarımcısı Tony Fadell, Ledger tarafından oluşturulan Ledger Stax
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Cansu

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selam bu konuyu okuyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Simge' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Abide Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ledger Stax'ın diğer bazı özellikleri
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Simge

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Simge
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @YaratıciRuhlar, gerçekten başarılı anlatmışsın

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Abide

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Neytullah' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @YaratıciRuhlar, gerçekten
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Neytullah, tartışma keyifli

MerakliGozler

Aktif Üye
Selam fikir üreticileri

@Abide okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Simge' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Abide Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ledger Stax'ın diğer bazı özellikleri
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Simge, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Koray

Yeni Üye
Merhaba denemekten korkmayanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

MerakliGozler' Alıntı:
Selam fikir üreticileri @Abide okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ekstra olarak bunu söylemek istedim
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @MerakliGozler, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Irem

Yeni Üye
Selam bilgi avcıları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Koray' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha tarafsız bakmak lazım @MerakliGozler, çünkü senin
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koray

Ceren

Yeni Üye
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Abide

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Koray' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha tarafsız
Katılmak zorundayım diyemem @Koray, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

MerakliGozler' Alıntı:
Selam fikir üreticileri @Abide okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu
Oldukça iddialı konuşmuşsun @MerakliGozler, ama destekleyici veri göremedim

Irem' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada biraz abartı sezdim, her
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Irem, belki daha sade anlatılabilirdi