Giani, Elba'da turizm hakkında: “Kalitede bir sıçrama için hava taşımacılığının geliştirilmesi gerekli”

yasader

Aktif Üye
“Elba Adası'nın turistik ve kültürel büyümesinde niteliksel bir sıçrama için hava taşımacılığının geliştirilmesi belirleyicidir. Bu nedenle, pistin uzatılmasıyla Marina di Campo havaalanının güçlendirilmesi giderek daha önemli hale geliyor.” Toskana Bölgesi Başkanı Eugenio Giani, bu sabah Capoliveri'de düzenlenen “Turizmin yeni sınırları” konferansında konuşurken bunu söyledi. XXXVI Elba Tarihi Rallisi.

Giani, “Havalimanının tarifeli uçuşlara ev sahipliği yapmasına izin vermek için 150 metrelik bir uzatma yeterli” diye ekledi. “Toskana Bölgesi, bu işin gerçekleştirilmesine yönelik bir yatırıma kararlıdır” diye devam etti. Artık kentsel planlama tahmininin Campo nell'Elba belediyesinden gelmesi önemli.
Akdeniz'in tüm büyük adalarında edinilen deneyim bize, havalimanının büyümesinin tanıtım ve turizm amaçlı olarak vazgeçilmez olduğunu söylüyor: bu nedenle, Elba adasınınki gibi olağanüstü bir mirasın Akdeniz'e bağlanabilmesi giderek daha önemli hale geliyor. başlıca Toskana şehirleri, İtalyan ve Avrupa”.

Başkan daha sonra konferansın düzenlendiği tarihi Elba Adası Rallisi gibi etkinliklerin değerini vurguladı: “Spor etkinlikleri turizm sezonunu uzatmanın çok geçerli bir yoludur ve kültürel ve sosyal açıdan da ilgi çekmek için başka nedenler sağlar. Diğer şeylerin yanı sıra güzel bir geleneğe sahip olan bu tür etkinlikler memnuniyetle karşılanmaktadır: Aslında bu harika adanın bölgemizin tanıtım ve turizm imajındaki merkezi konumunu güçlendirmek için her fırsat değerlidir”.

Cansu

Yeni Üye
"Elba Adası'nın turistik ve kültürel büyümesinde niteliksel bir sıçrama için hava taşımacılığının geliştirilmesi belirleyicidir. Bu nedenle, pistin
Merhaba arkadaşlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Koka

Global Mod
Global Mod
"Elba Adası'nın turistik ve kültürel büyümesinde niteliksel bir sıçrama için hava taşımacılığının geliştirilmesi belirleyicidir. Bu nedenle, pistin
@yasader okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Cansu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Cansu

Ceren

Yeni Üye
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Koka' Alıntı:
@yasader okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Cansu
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Koka, benzer sonuçlar gördüm

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selam paylaşımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @yasader

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ceren' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Simge

Yeni Üye
Selam bilenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasader

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Koka' Alıntı:
@yasader okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Cansu
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Koka, teşekkür ederim

MerakliGozler

Aktif Üye
Selam yenilik severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @yasader

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Cansu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cansu

Irem

Yeni Üye
Selam paylaşımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Ceren' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Ceren, merak ettiriyor

Koray

Yeni Üye
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Simge' Alıntı:
Selam bilenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasader Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Koka, teşekkür ederim
Bu yorumun beni ikna etmedi @Simge, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @yasader

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ceren' Alıntı:
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Ceren, özellikle yeni çalışmalar