Festa della Via Medicea, 24 Eylül Pazar, Prato’daki Cascine di Tavola’da

yasader

Aktif Üye
Prato ve çevresinin tarihi ve doğal mirasına daldırılmış tipik ürünlerin gezileri ve tadımlarını içeren zengin bir etkinlik takvimi. Festa della Via Medicea, önümüzdeki Pazar, 24 Eylül’de turistleri ve ziyaretçileri ağırlamaya hazır. Randevu, rotanın başladığı Prato’daki Cascine di Tavola’da, ancak gün boyunca gelişen olaylar, UNESCO mirası villaları ve eşsiz güzellikteki yerler arasında rehberli turlarla rotanın bir bölümünü de kapsayacak. zaman.

Bugün programın sunumu Floransa’daki Palazzo Strozzi Sacrati’de gerçekleştirildi ve burada başkan Eugenio Giani, ekonomi ve turizmden sorumlu meclis üyesi Leonardo Marras ve Prato Belediyesi vatandaş, miras ve turizm hizmetlerinden sorumlu meclis üyesi Gabriele Bosi konuştu. Bölgesel meclis üyesi ve ikinci konsey komisyonu başkanı Ilaria Bugetti ve girişime dahil olan yerel belediyelerin temsilcileri de katıldı.

“Medici hanedanı – diye açıkladı Başkan Giani – Toskana’nın dünyanın her köşesinden turist çekebilme yeteneği açısından temsil ettiği her şeye eşlik ediyor. Medici’den bahsetmek ve gerçek hazineleri gözlemlemek için yavaş turizm fırsatları yaratmak, Prato’dan Fucecchio’ya giden bu rotada olduğu gibi, üzerinde bahse girdiğimiz ve iddaya girmeye devam edeceğimiz bir unsur. bu bölgenin özünün bir parçasıdır”.

Meclis üyesi Marras, “Via Medicea’nın tarihi ve sanatsal açıdan çok ilgi çekici olduğunu, yakındaki Floransa’ya kıyasla akışları çekebilecek ve teklifleri çeşitlendirebilecek bir bölgede yer aldığını söyledi. Özellikleriyle, doğasıyla, manzarasıyla ve uyandırabileceği birçok motivasyonla insanları takip etmeye teşvik eden turistik bir ürün olma özelliğiyle çok inandığımız bir yoldur. Dahası, bu, üç turistik alanın işbirliğinden doğan bir altyapıdır ve üzerinde odaklandığımız araçlardır ve bölgesel yasanın revizyonunda daha da fazla odaklanacağız, çünkü amaç tam da bölgedeki bölgelerin işbirliğini teşvik etmektir. bu durumda olduğu gibi kendi güçlü yönlerinin değerlendirilmesi”.

Meclis üyesi Gabriele Bosi, “Bölgemizi dünyada ünlü kılan tüm unsurlarla karakterize edilen önemli bir caddeyi geliştirmek istediğimiz bir etkinlik olan Festa della Via Medicea’nın ikinci baskısını sunabildiğimiz için mutluyuz” dedi. dünya: sanat, tarih, doğa ve yiyecek ve şarap. Belediyeler ve birçok yerel dernekle birlikte geniş ve ortak bir programla, yurt dışında da giderek daha fazla aranan ve takdir edilen yavaş ve sürdürülebilir bir turizm deneyimini vurgulamak istiyoruz. Desteği için Toskana Bölgesi’ne ve bu kutlamayı mümkün kılan herkese teşekkür ediyorum.”

Via Medici
Via Medicea, tarih boyunca bir yolculuktur; bir bölgenin keşfine ve onun doğuşuna, insanın vizyonunun manzarayı ve bölgeyi harika ve yenilikçi eserler bırakarak değiştirdiği asırlık bir gelişme yoluyla yol açan bir yoldur. Medici’yi ve üçü UNESCO Dünya Mirası Alanı olan dört Medici Villası gibi eserlerini keşfetmek için benzersiz ve orijinal bir yolculuk. Toplam 78,3 kilometrelik orta-düşük zorlukta yürüyüş parkuruna (iki dairesel rota dahil) yayılmış dört etaptan oluşan Via Medicea, üç eyaleti ve dokuz belediyeyi kapsıyor: Prato, Poggio a Caiano, Carmignano, Quarrata, Vinci, Cerreto Guidi, Fucecchio , Montelupo Fiorentino ve Capraia e Limite. Proje, Prato Belediyesi tarafından sunuldu ve 2019 yılında Cammini della Toscana’nın altyapısına yönelik yatırımların desteklenmesine katkı sağlanmasına yönelik bölgesel ihale kapsamında Bölge tarafından finanse edildi. Tahsis edilen bölgesel katkı miktarı 44 bin Euro’dur. Yolun kullanılabilirliğini ve uygulanabilirliğini ve mevcut mevzuata uyarlanmasını geliştirmek. Yollar Atlası’nda yok.

Etkinlik bilgisi: https://www.viamedicea.it/it/

Programın tamamı: https://www.pratoturismo.it/it/cosa/idee-e-ispirazioni/la-medicea-festa/

Irem

Yeni Üye
Prato ve çevresinin tarihi ve doğal mirasına daldırılmış tipik ürünlerin gezileri ve tadımlarını içeren zengin bir etkinlik takvimi. Festa della Via
Herkese iyi akşamlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

@yasader anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Cansu

Yeni Üye
Prato ve çevresinin tarihi ve doğal mirasına daldırılmış tipik ürünlerin gezileri ve tadımlarını içeren zengin bir etkinlik takvimi. Festa della Via
Selam meraklılara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Irem' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @yasader anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Irem, teşekkür ederim

Koray

Yeni Üye
Selam bilgi avcıları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Irem' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @yasader anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Irem, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @yasader

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @yasader, gerçekten emeğine sağlık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Irem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader

@yasader, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Cansu' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Irem, teşekkür ederim
Bu konuda daha açık konuşacağım @Cansu, ben tamamen farklı düşünüyorum

MerakliGozler

Aktif Üye
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @yasader

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Selamlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader @yasader, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Tam
Görüşüne saygı duyuyorum @YaratıciRuhlar, ama bence konu bundan daha derin

Koray' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Irem
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Koray, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Neytullah' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @yasader Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor
Burada sana %100 katılamam @Neytullah, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var