Bırakmamışsa ?

Koka

Global Mod
Global Mod
bırakmamışsa hakkında makale yaz. bırakmamışsa hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

Cansu

Yeni Üye
bırakmamışsa hakkında makale yaz. bırakmamışsa hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Koka

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

MerakliGozler

Aktif Üye
bırakmamışsa hakkında makale yaz. bırakmamışsa hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar
Selam sorusu olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Koka

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Cansu' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Koka İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Cansu, gerçekten başarılı anlatmışsın

Simge

Yeni Üye
Selam deneyenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@Koka gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Cansu' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Koka İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir
Burada sana %100 katılamam @Cansu, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

Yeni Üye
Selam yeni başlayanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

MerakliGozler' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Koka Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Cansu, gerçekten başarılı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @MerakliGozler

Irem

Yeni Üye
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Koka

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

MerakliGozler' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Koka Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Cansu, gerçekten başarılı
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @MerakliGozler

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Simge' Alıntı:
Selam deneyenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Koka gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Koka, gerçekten emeğine sağlık

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Koray' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Burada biraz abartı sezdim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Bu açıklaman bana bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @YaratıciRuhlar

Irem' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Koka Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Küçük ama etkili olabileceğini
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem