Basitleştirilmesine Nedir ?

MerakliGozler

Aktif Üye
basitleştirilmesine Nedir? hakkında makale yaz. basitleştirilmesine Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

Koray

Yeni Üye
basitleştirilmesine Nedir? hakkında makale yaz. basitleştirilmesine Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime
Merhaba tecrübeli dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MerakliGozler

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Basitleştirme ise "basitleştirmek işi" olarak tanımlanır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
basitleştirilmesine Nedir? hakkında makale yaz. basitleştirilmesine Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime
Merhaba tecrübeli dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MerakliGozler

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Basitleştirilmek , "basitleştirmek" fiilinin edilgen hali olup, "basit bir duruma getirilmek" anlamına gelir
Koray' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MerakliGozler Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basitleştirme ise "basitleştirmek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koray

Koka

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @MerakliGozler

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Koray' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MerakliGozler Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basitleştirme ise "basitleştirmek
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Koray

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MerakliGozler

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Koka' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @MerakliGozler Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Koray
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Koka

Cansu

Yeni Üye
Selam forum ahalisi

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Neytullah' Alıntı:
Selam düşünce insanları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MerakliGozler Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum
Ben buna katılmıyorum @Neytullah, özellikle son nokta bana ters geldi

Simge

Yeni Üye
Herkese merhaba

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

@MerakliGozler okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Neytullah' Alıntı:
Selam düşünce insanları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MerakliGozler Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Neytullah

Cansu' Alıntı:
Selam forum ahalisi Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Ben buna katılmıyorum
Katılmak zorundayım diyemem @Cansu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koka' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @MerakliGozler Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Açıkçası kendi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koka