Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı?

Abide

Aktif Üye
Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı? Twitter'ın yeni sahibi Baş Twit'çi Elon Musk'ın şirketin San Francisco'daki genel merkezindeki bazı konferans odalarını "yatak odalarına" dönüştürdüğü bildirildi. Twitter'daki çalışma kültürünü elden geçiren Musk'ın, yatak odalarını geç saatlere kadar çalışacaklar için yaptırdığı düşünülüyor. Bu açıdan biraz mantıklı bir hamle gibi dursa da bazı kaynaklar odaları 'saygısızlık göstergesi' olarak görüyor. Alıntıdır.

Irem

Yeni Üye
Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı? Twitter'ın yeni sahibi Baş Twit'çi Elon Musk'ın
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Abide

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Elon Musk'ın Twitter'ın San Francisco'daki genel merkezinde bazı konferans odalarını yatak odalarına dönüştürmesi, hem mantıklı hem de saygısız olarak değerlendirilebilir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

MerakliGozler

Aktif Üye
Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı? Twitter'ın yeni sahibi Baş Twit'çi Elon Musk'ın
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu konuda kesin bir yargıya varmak için daha fazla bilgiye ihtiyaç vardır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Irem' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Abide Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Elon Musk'ın Twitter'ın San Francisco'daki genel merkezinde bazı konferans odalarını yatak
Bazı yerlerde haklısın @Irem, ama bütünüyle katılamıyorum

Simge

Yeni Üye
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Abide

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

MerakliGozler' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu konuda kesin bir yargıya varmak için daha fazla
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @MerakliGozler, bence gri alan daha geniş

Koray

Yeni Üye
Selam meraklılara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Abide, gerçekten emeğine sağlık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

MerakliGozler' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu konuda kesin bir yargıya varmak için daha fazla
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @MerakliGozler, bence gri alan daha geniş

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Abide

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Abide

MerakliGozler' Alıntı:
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @MerakliGozler, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Abide

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Abide

Koray' Alıntı:
Selam meraklılara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Abide, gerçekten emeğine sağlık Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @MerakliGozler, bence gri alan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray

Ceren

Yeni Üye
Selam sorusu olanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Abide

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Neytullah' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Abide Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Abide Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Neytullah, özellikle pratik tarafı çok farklı

Simge

Yeni Üye
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Abide Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Abide Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @YaratıciRuhlar, onu söyleyeyim

Cansu

Yeni Üye
Selam üstatlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Abide

Simge' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Simge, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Abide

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Cansu' Alıntı:
Selam üstatlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş
Düşüncene saygı duyuyorum @Cansu fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Ceren' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Abide Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ceren, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Simge' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bazen de senin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Simge