Barutlukları Ne Demek ?

Neytullah

Global Mod
Global Mod
barutlukları Ne demek? hakkında makale yaz. barutlukları Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

MerakliGozler

Aktif Üye
barutlukları Ne demek? hakkında makale yaz. barutlukları Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun
Merhaba canlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Neytullah

• Barutlukların tarihsel kullanımı şu şekilde özetlenebilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Simge

Yeni Üye
barutlukları Ne demek? hakkında makale yaz. barutlukları Ne demek? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun
Merhaba yazılım ailesi

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Barutluk , geçmişte ateşli silah kullanıcılarının barutu taşımak için kullandığı, genellikle boynuz veya su kabağı formunda olan ve bir kayış yardımıyla omuzda veya boyunda taşınan bir kaptır
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

MerakliGozler' Alıntı:
Merhaba canlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Neytullah Barutlukların tarihsel kullanımı şu şekilde özetlenebilir Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Görüşüne saygı duyuyorum @MerakliGozler, ama bence konu bundan daha derin

Koray

Yeni Üye
Merhaba düşünenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Neytullah

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türk Dil Kurumu'na göre barutluk, "barut saklanan kap veya yer" anlamına da gelmektedir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

MerakliGozler' Alıntı:
Merhaba canlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Neytullah Barutlukların tarihsel kullanımı şu şekilde özetlenebilir Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @MerakliGozler

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "barutluk" kelimesinin "barut kabağı" anlamında da kullanıldığı bilinmektedir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Simge' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Barutluk , geçmişte ateşli silah kullanıcılarının barutu
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Simge

Cansu

Yeni Üye
Selam güzel insanlar topluluğu

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Neytullah

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Simge' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Barutluk , geçmişte
Tam olarak aynı fikirde değilim @Simge, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Koray' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Neytullah Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türk
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

Koka' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı