Atölyede sipariş verin: daha iyi bir genel bakış için kutuları ve uygulamaları sıralama

dunyadan

Aktif Üye
İtiraf ediyorum: Aslında pek temiz bir insan değilim. Ancak zanaat zamanı nadirdir ve hiçbir şey, ihtiyacınız olan parçanın bir yerde olduğunu bilmek, ancak yine de değerli Pazar gününüzü inşa etmek yerine arayarak boşa harcamaktan daha sinir bozucu olamaz. Can sıkıcı aramayı önlemek için çeşitli depolama sistemleri kullanıyorum. Ancak parçaların sadece sabit bir yere ihtiyacı yok, aynı zamanda nerede olduğunu da bilmeniz gerekiyor.

Reklamcılık

Genel bakış için veritabanı uygulaması “Koleksiyonlar” veya “Bağlayıcılar”

Vidalar, elektrik terminalleri ve benzeri küçük parçalar gibi en sık ihtiyaç duyulan parçaları Stanley çeşit kutularında saklıyorum. Bunlar da 10 valiz alabilen ve çalışma tezgahının hemen yanında bulunan, kendi kendine yapılan bir rafta saklanıyor. Oraya sığmayan her şey Ikea’nın kutularında saklanıyor. Çoğu şey için üç farklı boyut yeterlidir. Pratik olarak İsveçli, saklama kutularının tam olarak sığdığı Ivar sistemi adında bir raf sistemine de sahiptir.

Daha az ihtiyaç duyulan parçalar konusunda çok şanslıydım: Bir elektronik mağazası kapatıldığında eski parça tezgahının sınıflandırma sistemini devralabildim. Karşılaştırılabilir sistemler “küçük parça dergileri” olarak ve aynı zamanda donanım mağazalarında da mevcuttur. Çok sayıda çekmecenin izini kaybetmemek için orada saklanan öğeleri “Koleksiyonlar” (iOS) veritabanı uygulamasına giriyorum; “Bağlayıcılar” Android için bir alternatiftir.

Videoda bu depolama alanlarının neye benzediğini ve birbirine nasıl uyduğunu gösteriyorum. Kullanılan vakalara ve veritabanı uygulamasına bağlantılar YouTube’daki video açıklamasında bulunabilir.

Her Cuma: YouTube’da Make Magazine

Video atölyemizde ışıklar yandığında lehimleme, kesme, çekiçleme ve kaynak yapıyoruz: her hafta video editörümüz Johannes Börnsen bunun nasıl yapıldığını gösteriyor. İster 50 € değerindeki bir imalat tezgahı, ister balkon elektrik santrali için kendi kendine yapılan bir tutucu, yeni başlayanlar için WLED veya kayan yazı tarzında karton ve kontrplaktan yapılmış retro bir lamba olsun: YouTube videolarımız ücretsizdir ve ücretsiz olarak kullanılabilir. abonelik. Johannes bu konuda editör ekibinin diğer üyeleri tarafından da destekleniyor; onlar da Johannes’in kendisinin bilmediği şeyleri açıklamasına izin vermekten mutluluk duyuyor. Bu arada: Daha önce YouTube’da yayınladığımız ek makale videolarını YouTube’a yüklemeye devam edeceğiz. İlgili makalenin kısa URL’sinin arkasında dergideki bağlantıyı bulabilirsiniz.

(yom)

Haberin Sonu

Neytullah

Global Mod
Global Mod
İtiraf ediyorum: Aslında pek temiz bir insan değilim. Ancak zanaat zamanı nadirdir ve hiçbir şey, ihtiyacınız olan parçanın bir yerde olduğunu bilmek, ancak
Selam sevgili topluluk

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, akıllı ve sensörlü çöp kutuları gibi teknolojik modeller de mevcuttur ve el değmeden çöp atma imkanı sunar
  • Yanıtın içeriği Daha fazla çöp kutusu için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir: Ofis ve Çalışma Alanları İçin : Masaüstü çöp kutuları, küçük ve kompakt yapısıyla masalarda düzeni korur ve kolayca boşaltılabilir. 1 Mutfak İçin : Tezgah altı veya köşelerde mutfak çöp kovaları tercih edilebilir. Yemek artıkları ve gıda atıkları için uygundur. 1 2 Banyo ve Tuvalet İçin : Kapaklı ve özel tasarımlara sahip banyo çöp kutuları, hijyenik ve düzenli bir alan sağlar
  • Atölyede siparişlerin daha iyi bir genel bakış için kutuları ve uygulamaları nasıl sıralanacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, siparişlerin sıralanması ve çizelgelemesi için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ceren

Yeni Üye
İtiraf ediyorum: Aslında pek temiz bir insan değilim. Ancak zanaat zamanı nadirdir ve hiçbir şey, ihtiyacınız olan parçanın bir yerde olduğunu bilmek, ancak
Selam katılımcılar

@dunyadan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Takı kutusu alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şunlardır
  • Ayrıca, görevleri önceliklendirmek ve parçalara ayırmak için Eisenhower Matrisi gibi teknikler kullanılabilir. Bu teknik, görevleri aciliyet ve öneme göre sınıflandırmaya yardımcı olur
  • Daha fazla çöp kutusu için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Neytullah' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, akıllı ve sensörlü çöp kutuları gibi
Farklı düşündüğüm çok yer var @Neytullah, o yüzden tamamen katılamıyorum

Cansu

Yeni Üye
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Ofis ve Çalışma Alanları İçin: Masaüstü çöp kutuları, küçük ve kompakt yapısıyla masalarda düzeni korur ve kolayca boşaltılabilir. 2. Mutfak İçin: Tezgah altı veya köşelerde mutfak çöp kovaları tercih edilebilir. Yemek artıkları ve gıda atıkları için uygundur. 3. Banyo ve Tuvalet İçin: Kapaklı ve özel tasarımlara sahip banyo çöp kutuları, hijyenik ve düzenli bir alan sağlar. 4
  • AHP (Analytic Hierarchy Process) ve TOPSIS (Technique for Order Preference by Similarity to Ideal Solution) yöntemlerinin çalışma prensipleri şu şekildedir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ceren' Alıntı:
Selam katılımcılar @dunyadan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Takı kutusu alırken dikkat edilmesi
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ceren, özellikle ikinci kısım tartışmalı

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Selam gençler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @dunyadan

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla çöp kutusu için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir
  • 1. Boyut ve Kapasite: Takılarınızın sayısına ve türüne göre uygun boyutta bir kutu seçmelisiniz . Küçük takılar için daha küçük, büyük takılar için daha geniş kutular tercih edilmelidir . 2. Malzeme ve Kalite: Kutunun yapıldığı malzeme, takıları koruyacak ve uzun ömürlü olacak şekilde olmalıdır . Ahşap, plastik veya deri gibi malzemeler kullanılabilir . 3. İç Organizasyon Düzeni: Ayrı bölmelere sahip kutular, takıların düzenli bir şekilde saklanmasını sağlar
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Neytullah' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, akıllı ve sensörlü çöp kutuları gibi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Neytullah, özellikle pratik tarafı çok farklı

Simge

Yeni Üye
Selam deneyenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, akıllı ve sensörlü çöp kutuları gibi teknolojik modeller de mevcuttur ve el değmeden çöp atma imkanı sunar
  • Yanıtın içeriği Takı kutusu alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şunlardır: Boyut ve Kapasite : Takılarınızın sayısına ve türüne göre uygun boyutta bir kutu seçmelisiniz 1 3 . Küçük takılar için daha küçük, büyük takılar için daha geniş kutular tercih edilmelidir 3 . Malzeme ve Kalite : Kutunun yapıldığı malzeme, takıları koruyacak ve uzun ömürlü olacak şekilde olmalıdır 2 4 . Ahşap, plastik veya deri gibi malzemeler kullanılabilir 3
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Cansu' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Ofis ve Çalışma Alanları
Tam olarak aynı fikirde değilim @Cansu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Selam gençler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @dunyadan Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Bunun tamamını onaylayamıyorum @YaratıciRuhlar, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Ceren' Alıntı:
Selam katılımcılar @dunyadan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Ceren, bence gri alan daha geniş