Aliağa Petkimspor-Manisa BBSK maç kararı: 84-90

OzguN

Yeni Üye
Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi’nde 9’uncu haftanın kapanış maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Aliağa Petkimspor’u 90-84 mağlup ederek 6 maçlık hezimet serisine son verdi. Ceyhun Cabadak’ın yerine bakılırsave gelen başantrenör Hakan Demir idaresinde birinci imtihanına çıkan Manisa grubu, birinci dönemde 10 sayı farkla yenik duruma düştüğü maçı kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın birinci dönemi 28-18, birinci yarısı 50-45, üçüncü dönemi da 67-64 biterken, son dakikada tribünde olaylar çıktı. Müsabakanın bitimine 50 saniye kala konuk takım 87-84 öndeyken alınan mola sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların ailelerinin bulunduğu kısımla Aliağa Petkimspor tribünleri içinde kısa periyodik bir gerginlik yaşandı.

Bu sırada kimi Manisa Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular da tribüne çıktı. Polis gruplarının Manisa Büyükşehir Belediyespor tribünlerinden bir kişiyi dışarı çıkarmasının akabinde maça izleyicisiz devam edilmesi sonucu verildi.

Salonun boşaltılması için maç yaklaşık 25 dakika durdu. Salonun boşaltılmasının akabinde devam eden müsabakayı kazanmayı başaran konuk grup, ikinci galibiyetini aldı. Petkimspor ise 5’inci kere salondan hezimetle ayrıldı.

SALON: Aliağa Belediyesi Enka

HAKEMLER: Hasret Yalman, Ahmet Tatlıcı, Göksun Öz

ALİAĞA PETKİMSPOR: İsmail Cem 10, Dorukhan 9, Prewitt 23, Aldridge 11, Simmons 8, Ege 2, Chery 8, Webster 8, Nusret 5, Ömercan

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Roberson 24, Cruz 24, Michalak 12, Morgan 8, Anosike 13, Erdi, Kaspar 3, Tolga Kaan 4, Ogün Sevinç 2, Mustafa Baki

1’İNCİ DÖNEM: 28-18

İLK YARI: 50-45

3’ÜNCÜ DÖNEM: 67-64

DHA

Koray

Yeni Üye
Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi'nde 9'uncu haftanın kapanış maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 90-84 mağlup
Merhaba sohbete dahil olanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Cansu

Yeni Üye
Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi'nde 9'uncu haftanın kapanış maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 90-84 mağlup
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Koray' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bu yoruma tamamen katıldım @Koray, özellikle son bölümü

Neytullah

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @OzguN

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Koray' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Koray, ama destekleyici veri göremedim

Koka

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Neytullah' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @OzguN Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Oldukça iddialı konuşmuşsun @Koray, ama destekleyici veri
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Neytullah, kıyaslamak ilginç

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Cansu' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

MerakliGozler

Aktif Üye
Merhaba canlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @OzguN

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Neytullah' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @OzguN Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Oldukça iddialı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Neytullah

Koka' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @OzguN Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bazı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koka

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama
Burada sana %100 katılamam @YaratıciRuhlar, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var