Aleksandar Djordjevic: Çok fizikî bir maç bekliyorum

OzguN

Yeni Üye
Turkish Airlines EuroLeague’in 26. hafta (erteleme) maçında Bayern Münih’i konuk edecek olan Fenerbahçe Beko’da başantrenör Aleksandar Djordjevic, müsabakayı kıymetlendirdi.

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaklara göre fizikî bir maç beklediğini belirten Aleksandar Djordjevic, hem içeride tıpkı vakitte dışarıda gerçek tahlilleri bulabilmeleri gerektiğini söylemiş oldu.

Aleksandar Djordjevic’in açıklamaları şöyle:

“Bayern Münih ile bu maçı, Real Madrid’e karşı kazandığımız uğraştan üç gün daha sonra oynamamız gerekiyordu. O müsabakadan daha sonra hayli yeterli durumdaydık ve EuroLeague dönemimiz için son derece konsantre ve istim üzerindeydik. Lakin o günden daha sonra, bilhassa Rus temsilcilerinin durumuyla birlikte bizim için değişik ve kuvvetli bir tablo ortaya çıktı. Şu anda bizim için yönetmemiz gereken en sıkıntı husus “motivasyon” olacak. En âlâ oyunumuzu sergileyebilmek için öncelikli işimiz motivasyonu sağlamak. Muhakkak galip gelmek ve bunu yaparken de sakatlık dönüşü form tutma sürecinde olan oyuncularımızı maç ritmine sokmak istiyoruz. Kadro olarak kimliğimizi bir daha kazanmak ve birlikte hareket ederek ortasında bulunduğumuz tüm zorlukların üstesinden gelebilmek için buna fazlaca gereksinimimiz var. beraberlik, bizi grup olarak başkalarından ayıran en kıymetli özelliğimiz. Çok fizikî bir maç bekliyorum. Rakibimiz savunmada adam değişimine çoğunlukla başvuruyor ve bu noktada atakta uygun iş çıkarabilmek için. hem içeride birebir vakitte dışarıda gerçek tahlilleri bulabilmeliyiz.”