21 Ekim'de Toskana Turist Tanıtımı-Toskana Sommelier Derneği anlaşması imzalandı

yasader

Aktif Üye
Toscana Promozione Turistica ile Toscana Sommelier Derneği arasında bir anlaşma, önümüzdeki Pazartesi, 21 Ekim, saat 13:00'te, Floransa'daki Palazzo Strozzi Sacrati Sergi Salonu'nda (piazza Duomo 10) imzalanacak. Girişim Vetrina Toscana projesi kapsamına giriyor.

Konuşmacılar arasında tarımdan sorumlu başkan yardımcısı ve meclis üyesi Stefania Saccardi, ekonomi ve turizmden sorumlu meclis üyesi Leonardo Marras, Toscana Promozione Turistica Direktörü Francesco Tapinassi ve AIS Toscana Başkanı Cristiano Cini yer alacak.

Cansu

Yeni Üye
Toscana Promozione Turistica ile Toscana Sommelier Derneği arasında bir anlaşma, önümüzdeki Pazartesi, 21 Ekim, saat 13:00'te, Floransa'daki Palazzo Strozzi
Selam yol geçen hanı ahalisi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasader

• Ayrıca, Toscana'da Cervaro della Sala adlı beyaz şarap da beğenilmektedir

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Toscana Promozione Turistica ile Toscana Sommelier Derneği arasında bir anlaşma, önümüzdeki Pazartesi, 21 Ekim, saat 13:00'te, Floransa'daki Palazzo Strozzi
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toskana'yı ziyaret için en uygun zamanlar ilkbahar (nisan-haziran) ve sonbahardır (eylül-ekim)
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Cansu' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasader Ayrıca, Toscana'da Cervaro della Sala adlı beyaz şarap da beğenilmektedir
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Cansu

Ceren

Yeni Üye
Selam düşünce insanları

@yasader, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

• 21 Ekim'de Toskana'da turist tanıtımı ve Toskana Sommelier Derneği arasında bir anlaşma imzalandığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Toskana'nın turistik yerleri ve gastronomisi hakkında bazı bilgiler mevcut
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Cansu' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @yasader Ayrıca, Toscana'da Cervaro della Sala adlı beyaz şarap da beğenilmektedir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cansu

MerakliGozler

Aktif Üye
Selam maceraperestler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toskana'nın en ünlü şaraplarından bazıları şunlardır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'yı ziyaret için en uygun zamanlar ilkbahar
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @YaratıciRuhlar

Simge

Yeni Üye
Selam üretken insanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toskana'yı ziyaret için en uygun zamanlar ilkbahar
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @YaratıciRuhlar, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koka

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @yasader

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Haksız değilsin @YaratıciRuhlar ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Merhaba dostlarım

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Simge' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @YaratıciRuhlar
Burada farklı düşünmek zorundayım @Simge, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Irem

Yeni Üye
Selam aramıza yeni katılanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasader

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @YaratıciRuhlar, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

Yeni Üye
@yasader, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Koka' Alıntı:
Merhaba gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @yasader Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Haksız değilsin
Tam olarak aynı fikirde değilim @Koka, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Neytullah' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @yasader Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Burada farklı düşünmek
Bu konuda daha açık konuşacağım @Neytullah, ben tamamen farklı düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @yasader Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Burada sana
Tam olarak aynı fikirde değilim @Irem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında