Veli Deveciler: Çok güçlü ve kaliteli bir lige sahibiz

OzguN

Yeni Üye
ING Basketbol Harika Ligi’ndeki birinci döneminde kümede kalan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te lider Veli Deveciler geçtiğimiz dönemi kıymetlendirdi. Birinci kere çaba etmelerine karşın lige renk kattıklarını tabir eden Lider Deveciler, “Elimizden gelen çabayı verdik. Denizli’yi fazlaca düzgün temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bize bu yolda dayanak veren herkese fazlaca teşekkür ediyorum. Gelecek senelerda epeyce daha güzel olacağız” dedi.

Yaptığı dönem değerlendirmesinde her türlü zorluğa karşı epey uygun çaba ettiklerini kaydeden Deveciler, “Merkezefendi Belediye Liderimiz Şeniz Doğan başta olmak üzere bizlere takviye olan Yukatel ailesine, sponsorlarımıza, teknik heyetimize, atletlerimize ve Denizli halkına fazlaca teşekkür ediyorum. Onların dayanağı ile birinci dönemimizde zorlukların üstesinden geldik” diye konuştu.

“ÇOK ŞİDDETLİ VE KALİTELİ BİR LİGE SAHİBİZ”

ING Basketbol Muhteşem Ligi’nin Avrupa’nın en kuvvetli ligi olduğunu söyleyen Lider Deveciler, “Çok güçlü ve kaliteli bir lige sahibiz. Bu emsalsiz bir gerçek. Anadolu Efes, Euroleague de Final Four’a kaldı, Frutti Extra Bursaspor da EuroCup’ta finale çıktı, Bahçeşehir Koleji ise FIBA Europe Cup’ta Avrupa Şampiyonu oldu. Fenerbahçe Beko, Galataaray NEF, Darüşşafaka üzere üst seviye gruplarda ligimizde yer alıyor. Kabul etmek gerekirse, birinci yılımızda büyük bir muvaffakiyet elde ettik. Gelecek senelerda da uygun bir yapılanma ile epey daha âlâ yerlere geleceğimizi ve kentimizi Avrupa’da temsil edeceğimize yürekten inanıyorum” formunda konuştu.

Deveciler, taraftarlarına da dönem boyunca verdikleri takviye için teşekkür etti. (DHA)