Toskana tanıtım sisteminde tur operatörleri ve seyahat acenteleri, Grosseto'da toplantı

yasader

Aktif Üye
Konsey üyesi Marras'ın konferanstaki konuşması

Toskana'nın tanıtımında seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin rolü hakkında daha fazla bilgi edinin. Bugün Grosseto'da düzenlenen Travel Quotidiano'nun etkinlik sektörü Travel Open Day ile işbirliği içinde Toscana Promozione Turistica tarafından düzenlenen girişimin amacı budur. Bu, Toskana'da seyahat acentelerine ve bölgesel tur operatörlerine adanan ilk etkinlik olup, turist paketlerine aracılık etmek için satış sistemi üzerinde düşünme fırsatı sunarken, aynı zamanda hem ulusal hem de uluslararası düzeyde halihazırda Toskana'yı sınırları dışında sunanlarla karşılaştırma fırsatı sunmaktadır.

Turizm ve ekonomiden sorumlu meclis üyesi Leonardo Marras'a göre, “tur operatörlerinin ve seyahat acentelerinin rolüne yatırım yapmak, sundukları profesyonellik zenginliğinin güçlendirilmesini ve Toskana'yı seçmek isteyen gezginlere yeni fırsatlar sunabilmelerini sağlamak için günümüzde temel önemdedir. Daha fazla katma değer elde etmek ve turist deneyimlerini dikey hale getirmek için çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle, dijitalin yayılmasında da önemli bir fırsat olan bu toplantıyı tasarlayıp organize ettiği için Toscana Promozione Turistica'ya teşekkür ediyorum. araçlar, Toskana'daki turizmin kalitesini ve çeşitliliğini karakterize edebilir”.

Toscana Promozione Turistica'nın yöneticisi Francesco Tapinassi şöyle açıklıyor: “Hedefimiz, gelenlerle işlerini artırmayı amaçladıklarında seyahat acentelerine bilgi araçları vermek, böylece bunu öncelikle Bölgenin sunduğu tüm araçlardan yararlanarak yapmaktır. onları kullanılabilir hale getirir. Bu anlamda bölgesel turizm tanıtım stratejisine ve dolayısıyla Ajansımızın tanıtım kampanyalarını geliştirdiği tematik dikeylere dahil olmaları büyük önem taşıyor” dedi.

Etkinlikte İtalya ve Toskana'da bu faaliyeti yürütenlerin bazı deneyimleri aktarıldı. Travel Open Day etkinlik geliştirme temsilcisi Claudio Dall'Accio, “Ülkemizde çok iyi çalışan çeşitli modeller var” dedi. Tam da bu nedenle bunlardan bazılarının destinasyon ürünlerini nasıl inşa ettiklerini, bunu nasıl dijitalleştirdiklerini ve turizm ürünlerini yaratanlarla ne gibi anlaşmalar yaptıklarını bilmek önemli. Ancak ticari birliklerin varlığı, Tur operatörlerinin ve Seyahat Acentelerinin bu anlamda gelmesi ve eğitilmesine ilişkin tekliflerin teşvik edilmesine hizmet etti”.

Etkinlik, şu temadaki tartışmayı canlandıran üç panele bölündü: 'Dernekler ve inovasyonun zorlukları', 'İtalya ve Toskana'nın tanıtımında tur operatörü sistemi' ve 'Bölgesel tanıtım stratejisi ve turizm ürünlerinin dikeyleştirilmesi' . Konsey Üyesi Marras sonuçları denetledi.