dunyadan
Aktif Üye
Supermond, Gorges ve Yeni Bir Başlangıç: Haftanın Resimleri KW 9
Bu sefer galeri fotoğrafçılarımız sizi dünyanın çok farklı yerlerine bir geziye götürüyor – buzlu don ve ilk çiçeklerden otlayan zebralar ve güçlü şelalelerle etkileyici gorges ile kurutmaya kadar.
Reklamcılık

Yeni Yılın Başlangıcı

Yeni Yılın Başlangıcı
(Resim: Addi Beck)
Snowdrows Filiz Yeni Yılın Başlangıcı yerden. Makro kaydında Addi Beck, bu çiçeklerin telkari güzelliğini ustaca yakalar. Karanlık, bulanık bir ortam narin çiçeği vurgular ve resme gizemli, sessiz bir atmosfer verir. Bu tomurcuk yakında gelişecek.
İnşaat çitinin arkasında grafiti

İnşaat çitinin arkasında grafiti
(Resim: Otto Isı Derecesi)
Otto Heat Grad bunu yakalar İnşaat çitinin arkasında grafiti Hassas buz yapıları ve çerçeve tarafından sanatsal olarak çerçevelenen biri. Gerçek motif, grafik açıkça ortaya çıkıyor. Meclis gibi görünse de, bu resim otantik bir fotoğrafçılık.
Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!

Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!
(Resim: mtuyb)
“Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!“- Bu, Beagles Club, Berlin-Brandenburg'daki serginin başlığı. Bu portrede Mtuyb, köpek ırkını ustaca büyülüyor, Beagle kameraya yoğun bir şekilde bakıyor. Renk ve aydınlatma ruh hali canlı ve açıkça görülebilir.
Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond

Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond
(Resim: Steffen Lorenz)
. Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond Gökyüzüne hakim ve kiliseye kıyasla devasa görünüyor. Mimarinin aydınlatması ile birlikte geceyi aydınlatır ve gece gökyüzünün serin renkleriyle sıcak bir kontrast oluşturur. Kusursuz, mavi gökyüzü ve kilisenin açıkça tanınan detayları, sahneye Steffen Lorenz'in resminde çektiği özel bir aciliyet veriyor.
Ufukta kapak geçişi

Ufukta kapak geçişi
(Resim: AnaloochjeHtooch)
“Resim (Ufukta kapak geçişi) Kenya'daki Masai Mara aracılığıyla profesyonel bir fotoğrafçı tarafından yönetilen bir safaride ortaya çıktı ”diye hatırlıyor Analoochjehtooch (Alias Jörg Franzen). “Araçtan uzak olmayan, arka planda akşam kırmızısı olan barışçıl bir otlayan zebra grubuydu (…). Düşük bir giriş perspektifi seçtim ve azalan ışığımı 300 mm ile karşı koyabildim, ancak F2.8 parlak telefoto lensiyle. ”
Buz sıçraması …

Buz sıçraması …
(Resim: Claus-Deilenz)
Hamburg'daki buz hokeyi oyununun Claus-Dedups, “Diskin arkasında bile etrafımda koşacağını hissettim.” “Ama heyecan verici, yoğun ve aksiyon dolu bir spor.” Bu dinamik montajda, Buz sıçraması Spor için özel bir güç. Siyah arka plan oyuncuya dikkat çeker ve sahnenin etkisini güçlendirir.
Victoria Falls (Sambia) Sunset

Victoria Falls (Sambia) Sunset
(Resim: lgfokus)
Afrika'nın güneyindeki geçit etkileyici bir şekilde yakalanıyor – Mighty Şelaleler vadideki turkuaz nehrine düşerken, gökyüzü sıcak turuncu parlıyor. Kabulü Victoria Falls (Sambia) “Gün batımı” Lgfokus, başka bir dünyadan geliyor gibi görünen nefes kesici ve gerçeküstü görünümlü bir manzara iletir.
Bu haftanın tüm resimlerini tekrar genel bakışta bulabilirsiniz:

Cumartesi: Yeni Yılın Başlangıcı
Canon EOS RP | 105 mm | ISO 200 | F/4.0 | 1/100'ler (resim:
Addi Beck
)))
(CBR)