dunyadan
Aktif Üye
Siyah beyaz bir hafta: haftanın fotoğrafları (34. hafta)
Cumartesi
Reklamcılık
Fotoğraf Mısır tarlasında şapkalı ön plandaki öğeler aracılığıyla hoş bir derinlik yaratan doğal bir portre olarak seçkimizi açıyor. Fotoğrafçı Frank Hoffmann (fotoğraf yayını) bu resmin yaratılışıyla ilgili bize şunları yazmıştı: “Aynasız sistem kamerasıyla çektim ve bir parlatıcı yardımıyla gözlerdeki ışığı sağladım. Güzel insanları fotoğraflamak zor değil.”
Pazar
Onun resmiyle Zaman kapatır Özette Ivan en. Kompozisyonunun konusu çok bilinçli seçilmiş ve nasıl ortaya çıktığını şu şekilde anlatıyor: “Resmin kendisi kayıp bir yerde, Weißenburg’daki terk edilmiş bir bira fabrikasında yaratıldı. Hiçbir yer, zamanı, özellikle de geçmişi ve geçiciliği Kayıp Yer’den daha iyi temsil edemez. eBay’den 30’luk bir cep saati seti aldım, özellikle bu resim için değil, bu konu için. Kafamda hâlâ bu konuyu takip edecek bir takım görüntüler ve düşünceler var.”
Pazartesi
Seçim bir tatil fotoğrafıyla devam ediyor. Dirk Selig (bu fotoğraf) başlıktaki gibi bu fotoğrafı çekti Malaga-6 aynı adı taşıyan İspanyol sahil kasabasında zaten ortaya çıktı. “Öğleden sonra birçok insan limanda yürüyüşe çıktı. Zor olan zamanlamayı doğru yapmaktı. Düzenleme sırasında fotoğraftaki bazı kişileri rötuşlamayı başardım,” diye anlatıyor fotoğrafçı bize yaratımı anlatıyor.
Salı
Daha sonra yükseklere çıkar Siyah beyaz bayağı sumru Jan Rothe tarafından (Zika). Bu fotoğrafı da tatildeyken, Hollanda’nın daha kuzeyinde çekmişti. Nordesse Kanalı’nı geçen bir feribotta birkaç kez başarılı fotoğraf çekmeyi denedi. Hem editörler hem de topluluk bunun başarılı olduğu görüşünde.
Reklamcılık
Çarşamba
Gernot Schwarz’ın bir sonraki fotoğrafı bizi dünyaya geri getiriyor Ruhr yeri aynı adı taşıyan Duisburg bölgesinde kayıt yaptı. “Fotoğraf motiflerimi günlük gezilerimde buluyorum” diyor.
Perşembe
üzüntü Florian Dehn (Katzenfutter), Kassel’deki Wilhelmshöhe tren istasyonunda çekilen fotoğrafına bu adı veriyor. “Orada, kahramanlar gibi ben de aktarma trenimi bekledim. Tren istasyonunun gri beton çorak arazisi fotoğrafıma yansıyor; ıssızlık ya da üzüntü.”
Cuma
Haftayı galeri fotoğrafçısı P. Schastok fotoğrafıyla tamamlıyor Uçuşta. Fotoğraf gece geç saatlerde çift lensli refleks kamerayla çekildi. Fotoğrafçı, kuşun yeni mi havalandığını yoksa karaya çıkmak üzere mi olduğu sorusunu gündeme getiriyor.
Cumartesi: Mısır tarlasında şapkalı
Instagram: @photopublication
(Resim: fotoğraf yayını)
()
Haberin Sonu