Pınar Karşıyaka’da amaç Telekom Baskets Bonn galibiyeti

OzguN

Yeni Üye
FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yer alan Pınar Karşıyaka, 7 Aralık Çarşamba günü Telekom Baskets Bonn ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gayret edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Yeşil-kırmızılı takım, kümede şu ana kadar oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi alırken, Telekom Baskets Bonn ise 3 galibiyet, 1 yenilgi elde etti. Pınar Karşıyaka’da Başantrenör Ufuk Sarıca, A.Efes’e karşı alınan zafer daha sonrasında hafta içi oynanacak maça dair açıklamalarda bulundu.

Sarıca, “Bu fazlaca kıymetli bir galibiyet fakat hafta içi çarşamba günü Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde kesinlikle kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Konutumuzda Telekom Baskets Bonn’la karşılaşacağız. O maç için bu galibiyet bize büyük bir moral oldu. Yarın sabahtan itibaren o maça odaklanmamız lazım. Bütün grubumu A.Efes galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum” tabirlerini kullandı. (İHA)

Simge

Yeni Üye
FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Pınar Karşıyaka, 7 Aralık Çarşamba günü Telekom Baskets Bonn ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda
Selam herkese iyi sohbetler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Irem

Yeni Üye
FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Pınar Karşıyaka, 7 Aralık Çarşamba günü Telekom Baskets Bonn ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Simge' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Simge, biraz daha detay gerekirdi

Ceren

Yeni Üye
Selam iyi insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @OzguN

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Irem' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Simge, biraz daha detay gerekirdi
Kısa bir not bırakayım @Irem, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

@OzguN gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Ceren' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @OzguN Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Kısa bir not bırakayım @Irem, ekonomik etkisi de çok
Haksız değilsin @Ceren ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cansu

Yeni Üye
Merhaba canlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @OzguN

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Neytullah' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş @OzguN gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ucu açık
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Neytullah, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Irem' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @OzguN Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Irem

Ceren' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @OzguN Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Kısa bir not
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek