Onuralp Bitim: Finalde olmayı sahiden hak ettik

OzguN

Yeni Üye
7DAYS EuroCup’ın finalinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor , deplasmanda İtalyan takımı Virtus Bologna ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor’un ulusal yıldızlarından Onuralp Bitim, güçlü müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu.

Burada olmayı sahiden hak ettiklerini belirten Bitim, “Gerçekten epey memnunum. Bir duşun gerçekleşmesi üzere… Kimileri bunun mucize olduğunu söyleseler de benim için o denli değil. Burada olmayı nitekim hak ettik ve dönem başından bu yana bunun hayalini kurduk. Herkese kendimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Umarım bu peri masalını hoş bir biçimde bitirerek şampiyonluğu kazanırız. Virtus Bologna’ya karşı oynadık ve bu biçimde onlar bu biçimde bir grup değildi. Dönemin ortasında hayli değiştiler. Hackett ve Shengelia’yı takıma eklediler. Lakin biz de hayli daha âlâ bir grup olduk. Finalde epey farklı iki grup karşı karşıya gelecek. Sarf edeceğimiz ağır gayret kıymetli ki oyun bize geldiğinde hazır olacağız. Her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bugün bile biraz da olsa bir şeyler öğrendim. Antrenörümüz Alimpijevic, her gün bize bir şeyler öğretiyor ve onun üzere bir koçumuz olduğu için epey memnunuz. Gelecek dönem ondan daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanıyorum. olağan olarak taraftarlarımızla olmayı daha fazlaca seviyoruz fakat herkes dolu bir salonda oynamak isteyeceği için bugün mükemmel bir atmosfer olacak. Nitekim çok memnunum zira full bir salon olacak ve biz buna alıştık” dedi.