Obradovic’ten Rusya – Ukrayna yorumu: Benim ülkem bombalandığında konuştuklarını görmedim

OzguN

Yeni Üye
Fenerbahçe Beko’nun efsane eski başantrenörü Zeljko Obradovic, Rusya ve Ukrayna içinde yaşanan durum için gelen soruya yanıt verdi.

Şu an ülkesi Sırbistan takımı Partizan’da bakılırsav yapan antrenör, Litvanyalı bir gazetecinin birfazlaca antrenörün Ukrayna’daki durum için yorum yaptığını kendisinin neler düşündüğü halinde gelen sorusuna şöyle cevap verdi:

“Bu mevzu hakkında rastgele bir açıklama yapmak istemiyorum. Hayatta bu biçimde şeylerin olduğunu birinci defa görmüyoruz. 62 yaşındayım ve olan biroldukca şeyi hatırlıyorum. 1999’da benim ülkem bombalandığında insanların bu türlü tepki gösterdiklerini ve konuştuklarını görmedim. Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da da durum birebirdi. bu biçimde beşerler konuştu mu? Bir insan olarak alışılmış ki her vakit savaşa karşıyım. Şayet bir insan bile savaşta ömrünü kaybederse dehşetli bir şeydir, bu fazlaca açık. Ancak bunu konuşacaksak, diğer tarafları da var.”