yasader
Aktif Üye
7 Nisan'da başlayan eğitim kursu, katılımcılara 300 saatten fazla uzman ve profesyonelleştirme faaliyetleri sundu. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen yenilikçi ve çaprazlama projeleri de BTO – Buy Turizm Online (Floransa, 11 – 12 Kasım) 'nın bir sonraki baskısında da sunulacak.
Redazione tarafından yazılmış, 10 Temmuz 2025 Perşembe 17:19
Kurs başarıyla sona erdi “Toskana: Hikayeler ve Bölgeler. Cross Medial İletişim Kursu ve Kültürel Hikaye Anlatımı”tarafından terfi etti Anica Academy Ets İşbirliği içinde Toskana bölgesiBölgenin kültürel gelişmesini teşvik etmek.
Bölgesel Avrupa Sosyal Fonu ve 2021-2027 programının desteği sayesinde tamamen ücretsiz kurs, 7 Nisan -den Prato Sineması Dijital Üreticiler (Dolce de 'Mazzamuti 1), Toskana Film Komisyonu ile ilgili yapı – Toskana Sistem Vakfı. Ayrıca, dersin inşası, çapraz medya alanında yeni profesyonellik oluşumuna yönelik FSE ve ERDF fonları ile finanse edilen daha büyük bir bölgesel stratejinin bir parçasıdır.
3 ay süren eğitim kursunda sırayla 30 Profesyonel Öğretmenler ve Konuklar arasında: Bu Luca Bruschi arasında, Avrupa Vie Francigena Avrupa Birliği direktörü ve Turizm Bakanlığı, Silvia Cannata (Stratejik ve Yaratıcı Danışman), Daniela Mangini (Serbest Gazeteci, Hikaye, Hikaye, Yayıncılık Küretörü), Giacomo Montani ve küratörü, Giacomo Montani ve küratörü). Cenova, Lucca Mario Pardini Belediye Başkanı, Michele Trimarchi, Kültür Araçları Bilim Direktörü ve Kültür Ekonomisi'nin büyük İtalyan uzmanları arasında. 12 öğrenci kim katıldı (6
Erkekler ve 6 kadın), ortalama 29 yaşı ile. Üç öğretmen Emanuele Finardi (hikaye anlatımı, AI ve İçerik Üretim Uzmanı, StoryFactory'nin Anlatı Direktörleri), Nicola Lampugnani (Ajans St John's'un kurucusu ve yaratıcı ortağı) ve Francesca Perresrelli (yönetim danışmanlığı ve kültürel mühendisliğin üzerinde yer alan eğitim kursu) 300 didaktik saatYoğun ve profesyonelleştirici eğitim sunmak.
. 10 Temmuzdijital üreten sinema prato ile, girişimi kapalı Çapraz medya iletişim projelerinin sunumu ve kültürel hikaye anlatımıKursun genç öğrencileri tarafından geliştirildi. Etkinliğe katıldı Toskana bölgesi başkanı– Eugenio Giani. Toskana bölgesinin başkanlığına kabine başkanı– Cristina Manetti ve Anica Academy Başkanı ETS Francesco Rutellieğitim projesinin stratejik öneminin kanıtı olarak.
Proje çalışmasının amacı bir Entegre İletişim Planı UNESCO seri sitesi için “Toskana'daki Medici Villas ve Bahçeler”Yerel ve uluslararası halk arasındaki bu olağanüstü mirasın bilgisini artırmak için. Proje, 2013'ten beri UNESCO Dünya Mirası Listesinde kayıtlı tarihi Floransa Doktorlarının 14 villa ve bahçesini, muhteşem bir kültürel yer olarak, sanat şehirlerine doğru geleneksel turist akışlarına alternatif olarak geliştirmeyi amaçladı. Önerilen plan, sadece her siteyi, villaların tarihsel ve peyzaj değerini vurgulamakla kalmaz, aynı zamanda içine yerleştirildikleri bölgelerin özelliklerini de yeniden başlatır ve tüm bölgeyi dahil etmek ve Tuskan'ın kültürel kimliğini güçlendirmek için deneyimsel seyahat fikri önermektedir.
«Toskana yatırım yapmaya devam ediyor
Filmler ve seralık, bölgenin sinematografik kültürel işletmelerin yaratıcılığını ve yeniliğini destekleme konusundaki somut taahhüdüne tanıklık edin. Aynı zamanda, halka giderek daha ilgi çekici ve kaliteli bir deneyim sunmak için teknolojik ve yapısal ekipmanlarını geliştirerek bölgemizin sinemalarını modernize etmek için çalışıyoruz. Anica Academy ile işbirliği içinde tanıtılan ve Digital üreten sinema Prato tarafından düzenlenen “Toskana: Hikayeler ve Bölgeler” dersinden özellikle gurur duyuyorum. Çapraz medya iletişim projelerinin ve kültürel hikaye anlatımının gerçekleştirilmesinde genç yetenekleri içeren bu eğitim kursu, tarihimizi anlatabilen ve olağanüstü kültürel mirasımızı geliştirebilen yeni profesyonellerin oluşumu için temel bir yatırımı temsil etmektedir. UNESCO mirası olarak Medici Villas ve Bahçelere odaklanan öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar, kültür, sinema ve bölgenin yurtdışında ve yurtdışında Toskana'yı tanıtmak için nasıl iç içe geçebileceğinin somut bir örneğidir. Görsel -işitsel sektörümüzün büyümesinin de kimliğimizin büyümesi ve bölgemizin çekiciliği olduğuna ikna olan bu tür girişimleri desteklemeye devam edeceğiz “.
“Kurs” Toskana: Hikayeler ve Bölgeler ” – dedi kabine başkanı Cristina Manetti – bir örneği temsil eder
“Otantikliği, yaratıcılığı ve teknolojik yeniliği birleştiren bölgeyi anlatmak: Kursun öğrencilerinin bağlılık ve tutku ile karşılaşabildikleri, bizi derinden gururlandırdıkları görevdi” dedi. Francesco Rutelli, Başkan Anica Academy ETS. “Geçerli bir görsel -işitsel eğitim, aslında teknik becerileri iletir, farklı diller arasında hareket edebilen yeni nesil yeteneklere ses verir. Havorurizm hakkında şikayet etmek istemezsek, ülkemizin yaygın güzelliğini, kimlik yaratma ve ilgi çekici hale getirebileceğimiz ve dünyamıza değer verebiliriz.
“Toskana: Hikayeler ve Bölgeler. Çapraz Tedia İletişim Kursu ve Kültürel Hikaye Anlatma” bağlamında yürütülenler arasında bir veya daha fazla proje ” Ayrıca BTO'nun bir sonraki baskısında da sunulacak – Online Turizm Satın Alın11-12 Kasım tarihleri arasında Floransa'da yapılacak turizme uygulanan dijital inovasyon için ulusal referans etkinliği.
Toskana bölgesi – Bölgesel sinema politikaları, 1980'lerin başında, sinemada uzmanlaşmış bir multimedya kütüphanesi olan Toskana Bölge Medya Kütüphanesi'nin 10.000'den fazla film ve 4000'den fazla filmden oluşan arşivleri, kitaplar, fotoğraflar, sektör dergileri, hala sabit evrimdeki bir faaliyet kompleksinin kalbini yenen bir faaliyetin kalbini kurduğu köklere sahiptir.
Bunlar arasında sihirli fenerler, 300'den fazla Toskana okulu ve binlerce öğrenci içeren sinemalı okul. Bölgesel Lanterne Programı, ulusal sinema ve okul çağrısının kazançları arasındadır ve ayrıca film dilinin didaktik alanda (yeni sinema yasası 220/2016'nın gerektirdiği gibi) bir modeli olarak diğer İtalyan bölgelerindeki faaliyetleri de yürütmektedir.
Ve yine, ulusal sahnede, uluslararası film festivalleri arasında yaratılan sinerji, bölgenin kültürel politikaları sayesinde, Toskana Sineması'nın evi La Compagnia'da “Floransa'da Sinema'nın 50 Gün” incelemesinde alan bulan.
Son iki yılda, bölge sinematografik eserlerin üretimini, sinematografik ve görsel -işitsel eserlerin üretimi (2023'te 2024'te 4 milyon çağrı ve üçüncü taraf bir sonraki sürümün yanı sıra, toplam 12 milyon Euros için bitki ve teknolojik modernizasyon için bir dizi destek faaliyeti ile yatırım yaptı ve destekledi. Eklemli ve eşsiz bir “Toskana sinema sistemi” oluşturan bir aktivite kompleksi.
Toskana Film Komisyonu – 2006 yılından bu yana TFC'nin faaliyeti, bölgesel bölgede sinematografik ve görsel-işitsel projeler gerçekleştirmeyi seçen bölgeyi, yardımı ve desteğini desteklemeyi, uygulamaların ve yanıtların yönetiminde hız ve esneklik, uygulamaların ve yanıtların yönetiminde hız ve esneklik, tüm işleme, işleme, işbirliğine, işbirliğine, işbirliğine ve sürekli yardımlara, işbirliği, işbirliği, işbirliği, işbirliği, işbirliği ile işbirliği yaparak işbirliği yaparak işbirliği, işbirliği. Çekimlerin gerçekleştirilmesi.
TFC'nin amacı, yerel sektörü izlemek için sürekli bir ilişkinin sürdürüldüğü ve her zaman profesyonel ve işletmelerin veritabanını güncel tutmak için sürekli bir ilişkinin sürdürüldüğü Toskana hizmetleri ve profesyonellerin kullanımı ve kullanımı yoluyla ekonomik ve üretken adaptasyonun gelişimini arttırmak için bölgedeki yapımların varlığını teşvik etmektir. Diğer bir amaç, görsel -işitsel tedarik zincirini ve ona bağlı tüm sektörü destekleyen Digital Manufacturers Sineması'nın eğitim faaliyetleri sayesinde bölgesel film endüstrisinin bölgesini artırmaktır. TFC ayrıca, hazırlama ve çekim aşamaları sırasında, görsel -işitsel projenin geliştirilmesiyle ilgili döküm ve diğer girişimler için şirketleri karşılayarak MDC'nin KinePorty faaliyetlerinin yönetilmesine ve tanıtılmasına da özen göstermektedir.
Anica Academy Ets 2020 yılında Anica, Medusa Film, Netflix, RAI, Paramount ve Vizyon Dağıtımı tarafından oluşturuldu, Gaumont Italia, EOS – Edison Social Orizzonte Ets ve Labs – Antiprasinin FAPAV'ın en iyi becerilerinin de zamanla katıldığı. Başkan Francesco Rutelli, Genel Sekreter Francesca Medolago Albani ve Sinema ve görsel -işitsel mesleklerde eğitim, temel ve son derece uzmanlaşmış eğitim kursları oluşturma, geliştirme ve organize etme, geliştirme, geliştirme ve organize etme yönetmeni Sergio Del Prete tarafından yönetildi. Zaten edinilmiş becerileri mükemmelleştirmek isteyen hem profesyonellere hem de görsel -işitsellere bilgi ve yeteneklere uygun olarak gerçek nitelikli istihdam olasılığı sunan bir sektör olarak bakan genç mezunlara yöneliktir. Endüstriyel matris DNA'sı ile tutarlılık olarak, okul, tüm kursların temel unsurlarından biri olarak, daha fazla uzmanlaşmaya veya en genç olanlara yönelik iş dünyasına yönelmeye ve eşlik etmeye dikkat ederek, her birinin özelliklerine göre reddetti. Sektördeki ana şirketler ve ticaret dernekleri WIFTMI, Cartoon Italia, WGI, 100 makam, Sinema Filmi Derneği dahil olmak üzere Anica Academy ETS kurslarında yer almaktadır.
FST Sinema Alanı Basın Ofisi ve Anica Academy Ets Basın Ofisi ile işbirliği içinde oluşturulan basın bülteni