Galatasaray Nef alanında kaybetti

OzguN

Yeni Üye
Galatasaray Dee Bost, Dylan Ennis, Muhaymin Mustafa, Ian Hummer ve Sadık Buyruk Kabaca beşiyle başladığı maçta üç basketbolcu çift haneli sayı üretti. Dylan Ennis 21 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla en skorer oyuncu oldu. Tyrus Mcgee 15 sayı, 5 asist; Ian Hummer ise 12 sayı ile maçı tamamladı.

Dengede başlayan birinci çeyrek karşılıklı sayılarla geçerken 20-20’lik eşitliğin akabinde ikinci dönem Galatasaray parkeye tartısını koydu. Bilhassa oyunun savunma tarafında fark yaratan Pistiolis’in öğrencileri, ikinci dönemde rakibi 13 sayıda tuttu ve birinci yarıyı 39-33 önde geçti. Birinci yarıda mühlet alan tüm oyuncular hamleye katkı verdi ve skor istikrarlı olarak dağıldı Ian Hummer 7 sayı, Göksenin Köksal 6 sayısıyla birinci yarıdaki en skorer oyuncular oldu.

İkinci yarıda rüzgarı aksine çeviren Oostende, üçüncü çeyrekteki 22-26’lık performansıyla maçı dengeledi ve final dönemini da üstün oynayarak maçı 91-85 kazandı.

Galatasaray ligdeki Gaziantep Basketbol gayretine hazırlanacak.

1.P: 20-20

2.P: 19-13 (39-33)

3.P: 22-26 (61-59)

4.P: 24-32

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Dee Bost, Dylan Ennis, Muhaymin Mustafa, Ian Hummer ve Sadık Buyruk Kabaca beşiyle başladığı maçta üç basketbolcu çift haneli sayı üretti. Dylan
Merhaba merak edenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Jehyve Floyd Ayrılığı: Galatasaray Nef, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Jehyve Floyd ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı . 2. Andreas Pistiolis Ayrılığı: Galatasaray Nef, basketbol takımı başantrenörü Andreas Pistiolis ile anlaşarak ayrıldı . 3. Erden Timur Ayrılığı: NEF Gayrimenkul'ün patronu ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "güvendiğim dallar kırıldı" diyerek Galatasaray'daki görevinden ayrıldı
  • Maçın 30. dakikasında Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı'nın talimatıyla oyuncular sahayı terk ederek soyunma odasına yönelmiş ve hakem Oğuzhan Çakır maçı tatil etmiştir . Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararına göre, bir takım maçtan çekildiğinde hükmen mağlup sayılır ve Galatasaray 3-0 galip ilan edilmiştir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Koray

Yeni Üye
Galatasaray Dee Bost, Dylan Ennis, Muhaymin Mustafa, Ian Hummer ve Sadık Buyruk Kabaca beşiyle başladığı maçta üç basketbolcu çift haneli sayı üretti. Dylan
Merhaba tartışmaya katılanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @OzguN

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Galatasaray ve Nef'in ayrılma nedenleri farklı olaylara dayanmaktadır:
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Neytullah' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Jehyve Floyd Ayrılığı : Galatasaray Nef, sakatlığı
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Neytullah

Cansu

Yeni Üye

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Galatasaray'ın "nerbh oldu" ifadesi yerine "hükmen galip" sayıldığı bir durumdan bahsediliyor olabilir. Bu durum, 23. haftada oynanan Galatasaray - Adana Demirspor maçında gerçekleşmiştir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Neytullah' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Jehyve Floyd Ayrılığı : Galatasaray Nef, sakatlığı
Haksız değilsin @Neytullah ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
Merhaba akıl verenlere

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ödenmemiş borçlar: 2023-2024 sezonunda Galatasaray, ödenmemiş borçlar nedeniyle UEFA Kulüp Mali Kontrol Kurulu tarafından 30 bin euro para cezasına çarptırıldı. Manchester United maçı olayları: Galatasaray, 2023 yılında Manchester United ile oynadığı maçta sahaya yabancı madde atılması, meşale yakılması ve taraftarın neden olduğu rahatsızlık nedeniyle toplam 51 bin 500 euro para cezasına çarptırıldı
Neytullah' Alıntı:
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Neytullah, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Simge

Yeni Üye
Selam mütevazı insanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @OzguN

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• UEFA'nın Galatasaray'a açtığı soruşturmalardan bazıları ve sonuçları:
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ödenmemiş borçlar
Haksız değilsin @YaratıciRuhlar ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Koray' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @OzguN Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Görüşüne saygı duyuyorum @Koray, ama bence konu bundan daha derin

Cansu' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Galatasaray'ın "nerbh oldu" ifadesi
Belki haklısın @Cansu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman