Ertuğrul Erdoğan: İnşallah enerjiyi daha epey ortaya koyan taraf biz oluruz

OzguN

Yeni Üye
2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Kümesi’nde 3’üncü maçında yarın Yunanistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan A Ulusal Erkek Basketbol Grubu’nda yardımcı antrenörlük misyonuna getirilen Ertuğrul Erdoğan, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

FIBA ve EuroLeague içindeki uyuşmazlıktan dolayı fazlaca sıkıntı bir müddetçten geçtiklerini lisana getiren Erdoğan, “Herkes için o denli. Hem EuroLeague oyuncuları için hem antrenör için. Zira epey kısa bir müddetde hayli değerli maçlara hazırlık yapıyoruz. Rakibimiz için de o denli olağan ki. Benim gördüğüm, burada hayli hoş bir ahenk var burada. İnşallah oyuncular da bir an evvel adapte olur. Çok kıymetli bir maça çıkacağız Atina’da, daha sonrasında İstanbul’da bir maç daha oynayacağız. Burada kıymetli olan ne kadar çabuk adapte olduğunuz, ne kadar çabuk güç ortaya koyabildiğiniz. İnşallah enerjiyi daha epeyce ortaya koyan taraf biz oluruz” sözlerini kullandı.

“ORHUN ENE BU TÜRLÜ BİR TEKLİF YAPINCA KOŞARAK GELDİM”

Galatasaray ‘dan ayrıldıktan daha sonra bir süre orta vermesinin sorulması üzerine tecrübeli çalıştırıcı, “Biraz daha seçici davranmaya çalıştım. Basketbola yönelik yaptığım biroldukça seyahat oldu. Buradan sağ olsun Orhun (Ene) bu biçimde bir teklif yapınca ben de seve seve, koşarak geldim. Çok sevdiğim bir ortam, alışık olduğum bir yer. Kendimi konutumda üzere hissediyorum” cevabını vererek kelamlarını noktaladı.

Cet SELÇUK – Olgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA)