Bellona Kayseri Basketbol’da bayrak değişimi

OzguN

Yeni Üye
Bellona Kayseri Basketbol Kulübü Konferans Salonu’nda yapılan Genel Konseye Lider Yakup Yüksel, eski İdare Konseyi Lideri Ömer Yağmur ve idare şurası üyeleri katıldı. Ekibin mevcut borçlarının daha evvelki devirlerle birlikte geldiğini ve büyük kısmının da SSK ile vergi ödemeleri olduğunu söyleyen eski lider Ömer Yağmur, “Bellona Kayseri’de bir evvel aralıklı olarak arkadaşlar 2-3 yıl başkanlık yaptılar ancak 25 yıldan fazla başkanlık yaptım. Severek yaptım. Bu işin zahmeti de meşakkati da olacak ancak hoş günlerimiz geçti. Borç hanemizde bir meblağa söylendi ben de oraya bir açıklık getirmek istiyorum. Bizim borcumuzun büyük bir kısmı SSK ve vergi borcu. Bu ekibin daha evvelki devirlerinden başlayarak gelen borçlar. Türkiye’nin büyük grupları dahil olmak üzere kurumsal grupların hepsinin devlete vergi ve SSK borcu var. Herkes affını bekliyor. Yapılandırma bekleniyor ve bu borcun büyük kısmı oradan geliyor. Öbür kısmı da atletlere ödenmesi gereken sayı. Ben birlikte çalıştığım, tıpkı yolda yürüdüğümüz arkadaşların hepsine hakkımı helal ediyorum, onlar da helal etsinler. Ben ayrılmıyorum. Maçlara geleceğim, gideceğim fakat idare olarak değiştik. Bundan daha sonra da dışarıdan dayanakla elimden gelen her şeyi yapacağım. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.

Ekibi eski günlerindeki başarılara ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İdare Konseyi Lideri Yakup Yüksel ise, “Ben Bellona Kayseri Basketbol kadrosunu da yakından takip ettim. Ömer liderim 25 yıldır hoş bir biçimde yaptı ancak misyonu bitmedi. Fiilen tahminen bizler nazaranv yapacağız lakin Ömer liderimin deneyiminden, gücünden, bilgisinden her vakit istifade etmeye devam edeceğiz. Ömer liderim 25 yıl basketbol topluluğuna hizmet etmiş ve biz de onun çabalarından ve birikimlerinden yaralanmaya devam edeceğiz. Ben eski idarede misyon yapan bütün üyelere teşekkür ediyorum. Ekibi hoş yerlere getirdiler. Tahminen son birkaç yıldır maddi imkansızlıklardan dolayı özlenen ve epey başarılı olduğu periyotları tahminen arıyor ancak inşallah önümüzdeki devirlerde bir daha EuroCup’ta Euro Lig’de final oynadığı, salonları tıklım tıklım doldurduğu senelera ekibi getirmek için gayret ve çaba göstereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yaptığımız genel konseyin herkes için iyi olmasını temenni ediyorum” tabirlerini kullandı.

Konuşmaların akabinde Yeni İdare Heyeti Lideri Yakup Yüksel tarafınca eski lider Ömer Yağmur’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Olağan Genel Kurul’da oluşturulan yeni idare heyeti ise şöyle:

İdare Heyeti Asil Üyeler: Yakup Yüksel, Ahmet Bozbey, Özkan Arseven, Hacı Söyler, İbrahim Somtaş, Kerem Eriş, Sinan Karaoğlu, Ş. Murat Apaydın, Ahmet Çalık, Nadire Erdoğan Arık.

İdare Heyeti Yedek Üyeler: Yusuf Sarıalp, Ahmet Canbulut, Tüğran Akdağ, Furkan Ergüneş, İbrahim Bozdağ.

Kontrol Şurası Asil Üyeler: Ahmet Yalçın, İbrahim Baltacı, Oğuzhan Herdem.

Kontrol Konseyi Yedek Üyeler: Uğur Benli, Ali Doğan, Mustafa Altıntaş.

İHA