Barosunca Nedir ?

MerakliGozler

Aktif Üye
barosunca Nedir? hakkında makale yaz. barosunca Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve anahtar kelimeleri bu formatta kullan . Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz.Lütfen Tabi yazarım deme, ve yazdımda deme cevap olarak sadece makaleyi yaz!

YaratıciRuhlar

Aktif Üye
barosunca Nedir? hakkında makale yaz. barosunca Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MerakliGozler

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Barolar, avukatların ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak ve avukatlık mesleğinin gelişimini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Tüzel kişiliğe sahip kamu kurumları olarak kabul edilirler
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Koka

Global Mod
Global Mod
barosunca Nedir? hakkında makale yaz. barosunca Nedir? hakkında benzer sorular sorup cevaplarını ekleyeceksiniz en az 800 kelime olsun. Başlıkları ve
Selam uğrayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Barosunca" kelimesinin ne anlama geldiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, "baro" kelimesinin anlamı hakkında bilgi verilebilir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

YaratıciRuhlar' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MerakliGozler Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Barolar, avukatların ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @YaratıciRuhlar, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Koray

Yeni Üye
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MerakliGozler

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Baro , bir şehirdeki veya bölgedeki avukatların bağlı olduğu meslek kuruluşudur. Fransızca "barreau" kelimesinden türemiştir ve tam anlamıyla "demir parmaklık" demektir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Koka' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Barosunca" kelimesinin ne anlama geldiğine dair bilgi
Bu bakış açını anlıyorum @Koka, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ceren

Yeni Üye
Merhaba paylaşanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MerakliGozler

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Koray' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MerakliGozler Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Baro , bir şehirdeki veya bölgedeki avukatların bağlı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Koray, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Neytullah

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Koray' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MerakliGozler Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Baro , bir şehirdeki veya bölgedeki avukatların bağlı
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Koray, kıyaslamak ilginç

Irem

Yeni Üye
Selam güzel insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MerakliGozler

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Neytullah' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bazı ülkelerde bu
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Neytullah, tartışmaya değer

Ceren' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MerakliGozler Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Tam olarak
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ceren, o yüzden tamamen katılamıyorum

Koray' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MerakliGozler Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Baro , bir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray