6 Haziran 2025'ten itibaren Haberler+ Güncellemesi: Hafta sonu için ipuçlarını okumak

dunyadan

Aktif Üye
Sevgili okuyucu,

Çin ve Japonya üzerindeki son seyahatimden sadece harika anılarla değil, aynı zamanda etkileyici bir spor dengesi ile geri döndüm: ve üç hafta boyunca günde 25.000 ila 35.000 adım attım, ortalama, birçok adım her gün yükseldi ve buna göre muhtemelen en rahatlatıcı uykuya sahipti. Belki de böyle bir değerlendirme bir sonraki tatiliniz için de heyecan verici – yoksa daha çok bir akıllı saatin başka bir yönü gibi mi? Meslektaşım Michael Link, doğru akıllı saati bulmanıza yardımcı olacak kapsamlı satın alma tavsiyesi yazdı.

Çin'de birkaç gün boyunca Pekin'deydim. Orada yanmalı motorlu yüksek scooter olmadığını fark ettim. Her yerde sessiz e-scooterlar var- sokaklar, bisiklet ve patikalar (ve alt geçit için merdivenler!) Pil kaçarsa, scooter'ı bir şarj istasyonunda hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Bunun maliyeti muhtemelen sizin için daha az ilginç. Almanya'daki fiyatlar daha ilginç. Bir zamanlar şarj tarifelerinin bu ülkede nasıl olduğuna baktık ve onları bir araya getirdik. Makaleye bir göz atın!

Bu, “6 Haziran 2025'ten itibaren Haberler+ Güncellemesi: Hafta Sonu İçin İpuçları Okuma” makalemizin okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!