18 Nisan 2025'ten itibaren Haberler+ Güncellemesi: Paskalya Hafta Sonu için İpuçları Okuma

dunyadan

Aktif Üye
Sevgili okuyucu,

Geçenlerde alerji kulübüne katıldım ve geçen hafta beni şiddetle yakaladı. Ateş, baş ağrısı ve vücut ağrılarıyla tamamen hareketsizdim- Niesattacken'den bahsetmiyorum. Antihistaminikler beni bir uykuya sokmak dışında hiçbir şey getirmedi. Neyse ki, ilaç alerji semptomlarıyla mücadele için tek çözüm değildir. Denny Gille, ev asistanı ile nasıl kolayca çalıştığını özetledi. Gerçekten yararlı!

Ama artık hastalıklar hakkında konuşmamıza izin vermeyin, çok daha ilginç bir konu hakkında konuşalım: Sevgili para! Oh, velayet hesabınıza tıkladığınız ve ışıldayan yeşil numaralar gösterdiğinizde ne kadar güzel. Ancak şu anda övülen MSCI dünyasına yatırım yapıyorsanız, artık derin kırmızı rakamlarla oldukça kasvetli bir senaryoya bakabilirsiniz. Bazılarının artık vesileyle Amerikan şirketlerine yatırım yapmak istemediğine şaşmamalı, ancak şimdi yerel alanlarda etrafa bakıyorlar. Sonuçta, Alman şirketlerinin bazı payları yıllar içinde ortalamanın üzerinde gelişti. Buna daha yakından baktık.

Bu, “18 Nisan 2025'ten itibaren Haberler+ Güncellemesi: Paskalya Hafta Sonu için İpuçları Okuma” makalemizin okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir deneme aboneliği tamamlayın ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriğini ücretsiz olarak okuyun.